Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

День народження на лижах!

"Бронювала тур не дивлячись на те,що пишуть інші і не помилилась) Все пройшло чудово,гід прекрасний) P.S Сергій Равлик ти великий молодець,бажаю надалі хороших і вдячних туристів)"

Відгук туриста Аккорд тур laba_anastasiia19 (Луцьк) на тур
Поїздка: 22 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сніжний рай в Словаччині Міні-СПА вікенд на лижі та термали

Особисто мені сподобалось все від початку до кінця туру, в автобусі було тепло і доволі зручно (наскільки це може бути в автобусі), санітарні зупинки були завжди, гід робив усе для того, щоб ми мали ці зупиночки. Адже в Словаччині з цим трішки є проблеми, але гід усе вирішив)

Коли ми приїхали у Високі Татри, Сергій допоміг придбати скі паси, і обрати спорядження. Для тих хто не катався запропонував піднятись на гору і подивитись прекрасні краєвиди. Після катання були купальні Взбров, раджу усім відвідати це місце, дуже круто і приємно покупатися в таких водах після дня проведеного у горах)

Готель теж був класним, так як я була сама, то мене підселили до двох дівчат які теж подорожували самі. Нас було троє, а ліжка лише два, хоча це не було проблемою для нас, Сергій одразу все вирішив і нам дали ще один номер (за це дуже вдячні, приємно коли про тебе піклуються), сніданок к готелі був смачним, кожен міг знайти те що прийдеться до смаку, мені дуже сподобалась велика кількість овочів.

Потім була Ясна, так само Сергій усім допомагав. Після цього знову були купальні-Бешенева (чудовий комплекс) багато басейнів, бар, гірки)

Так як усі були голодні, то Сергій попіклувався і ми відвідали Маклональс (адже забирали туристів, які не купалися з нами)

В кінці насиченого дня ми подивились кіно і солодко позасинали)

P. S так як я їхала у тур у своє день народження, мені було зроблено подарунок (трансфер до Бешенева я не оплачувала), це приємно)

Інші відгуки laba_anastasiia19

Календарь 13.08.2019 - відгук на тур Літній світ – Болгарія!!! (13 днів)
Голосов 4
Реклама
Відгуки про інші тури