Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок з сестричкою!

"Незабутні враження про поїздку! Чудові та змістовні екскурсії, які можна запам'ятати))) Багато залежить від відповідального за групу, і нам просто ПОЩАСТИЛО!!!! Женя Голуб - ми не сумувалим жодної хвилини))) "

Відгук туриста Аккорд тур Алла (КИЇВ) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 20 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Віденський експрес! Краків, Відень, Будапешт

Пишу як є - пройшло 2 дні після завершення туру, а я сумую за нашою групою, Женькою і водіями (((Переглянула фото вже 100 разів!!!

А тепер по-порядку))

1 - нам замінили тур (упссс!!!) я трохи розхвилювалася, але ніби країни залишилися ті, які планували, от і чудово) Як комплімент - отримали чудові місця 9 і 10) УДАЧА!!!

2 - моя сестра прибігла до потягу за 5 хв до відправлення... знов стрес ((

3 - а далі - ВСЕ ЯК ПО МАСЛУ!!!!!!

із залізничного вокзалу м. Лтвів - БЕЗКОШТОВНИЙ комфортний автобус перевозить до терміналу А (початок руху з 05-00 ранку) ДУЖЕ зручно! В терміналі А можна привести себе в порядок, зарядити телефон, поїсти/чай-кава... Так, все правда) так і було! Ціни помірні.

Автобус для туру: великий, зручний, чистий. Порадувало, що видавалися пакети для сміття, які дуже виручали.

Водії: Романе і Олеже - вам окрема подяка! (надіюсь, що Вам передадуть))) боялася їхати, аж трусилась... але проїхавши пару км - все стало на свої місця - водії на своєму місці) уважні, спокійні, урівноважені, людяні, чемні. Дуже веселі і соціальні)) Завдяки цим мужчинам - кордон ми "пролетіли" можна сказати)  

Наша "мама": Женя Голуб - ВІДМІННИЙ керівник групи, оберігав нас усіх! Уважний, чемний, турботливий, МЕГАвідповідальний! Завдяки Жені, вся група настільки сплотилася, що ми відчували себе, як одна сім'я))) 53 чол. різного віку, з різними тараканами, різними смаками - це величезний труд тримати усіх в тонусі, організувати чітко по часу, зацікавтит і здружити) Сміялися усім автобусом із Женіних "прікольчиків".

Сама екскурсія: досить гарно підібрана програма, багато інформації охоплено за короткий час. Прекрасні гіди, професіонали і справжні цінителі своєї роботи, видно, що люди самі кайфують від того, що роблять і говорять)) Хочу окремо подякувати кожному екскурсоводу)) у Кракові з нами була Лєна - чудова, мила, оригінальна)) На дегустації пива - Марія - справжній історик і фанат історії Польщі, повідала цікаві факти і правдиво розповідала про становлення Польщі. Пиво смачне, їжа - ще смачніша))) усім рекомендую брати цю екскьоршен). У Відні з нами гуляла Єлена - провела по всім закуткам і цікавим місцям Відня. У Будапешті ми слухали - Маріну, яка була і на воді і на суші разом з нашою групою) А Львовом нас зачаровував емозантний пан Сергій)) романтичний мен з цікавим підходом до подачі матеріалу!

Зауважу: Відвідали купальні у Будапешті - признаюсь чесно: в Україні КОСИНО набагато краще)))  

Трошки про готель: Готель "Будапешт" в Будапешті))) чистенько, зручно, є фен, гаряча вода, телевізор о-о))) За 2 дні переїзду - саме те, що треба! Прекрасний сніданок (шведський стіл).  

Не знаю, чи був би цей тур цікавий без Жені))) і в мене питання - чи можна обирати провідника, а не тур?))))

P. S: хочу зауважити про організацію турів оператором "Аккорд Тур" - дуже все доступно подано, купа роздрукованих матеріалів, у яких прописано "до мєлочей" як себе вести у кожній країні, що робити на кордоні, де їсти/пити, де міняти краще гроші і т. п. Дякую за опіку і турботу про наш відпочинок!

ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!!
Реклама
Відгуки про інші тури