Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Справжній сніжно - термальний рай

"Відпочинок перевершив сподівання"

Відгук туриста Аккорд тур Андрій (Броди) на тур
Поїздка: 22 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сніжний рай в Словаччині Міні-СПА вікенд на лижі та термали

УРА! Нарешті це відбулося! З третьої спроби. Початково замовляв на 31 січня, 2 рази переносили і лише на третій раз поїздка відбулася. І недаремно я так настирливо її чекав, тур перевершив сподівання! Поки час не затьмарив емоцій, попробую поділитися враженнями.

1. Якщо ви любите спокійний і розмірений відпочинок, споглядання цікавинок та розмірені розповіді екскурсоводів про історію та особливості об'єктів споглядання - вам не сюди. Якщо любите драйв, адреналін, шурхіт снігу під кантами лиж та свист вітру при швидкому спуску, чудові гірські краєвиди, відчуття, як втома покидає м'язи під-час релаксу в термальному басейні ввечері після катання, якщо ви веселі та активні, здатні влаштувати танці в джакузі на бульбашках - цей тур для вас!

2. Цьогорічна погода не особливо балує любителів лиж, але Словаччина з її Високими Татрами не розчарувала, погода не підвела (Бог був прихильним до нас і подарував класну лижну погоду). Є, звичайно, Альпи, Грузія і т. п., але подорож, лояльна до вашого бюджету саме ця. Ціни в Словаччині досить лагідні, поїсти недорого і пристойно - не проблема, мова словаків досить зрозуміла, порозумітися без знання іноземної - запросто. В програмі туру все красиво описано, особливо додавати нема чого. Лише одне - тільки проживши це, можна відчути, як це КЛАСНО!!!

3. Група, з якою нам пощастило подорожувати 22.02.2020 - ви всі дуже класні - щирі, доброзичливі, уважні, захоплені життям. Ви всі МОЛОДЦІ! З задоволенням поїхав-би з вами ще. Наприклад, з пішим походом в гори, чи на рафтинг.

4. Дякую нашому незрівнянному гіду Сергієві. Дуже відповідальний, фахівець своєї справи, уважний і доброзичливий, вдало поєднав елементи туру, щоб максимально задовольнити особисті побажання кожного без шкоди для решти учасників. Сергієві - мій респект!

5. Окрема подяка водіям - ви професіонали, своєю працею в нелегких погодних умовах ви забезпечили наш вдалий відпочинок. Лише одна порада - не бійтеся проявити свою доброзичливість і любов до своїх пасажирів і сусідів по планеті. Ви ж добрі та щирі, це відчувається, але якось здаля.

6. А в словацьку колибу не дуже-то і хотілося. І те, що з причин, не залежних від організаторів туру вечеря в колибі не відбулася, мабуть на краще. Хоча...
Реклама
Відгуки про інші тури