Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

ЗАВЖДИ В ТРЕНДІ - ЗАВЖДИ В ЗАХВАТІ!

"Було багато сонця, квітів, лимонів і карнавалу. А ще море, гори, фантастично красиві міста і місця і, звичайно, чудовий настрій та хороша компанія :)"

Відгук туриста Аккорд тур надя (Львів) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 20 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Завжди у тренді... Ніцца!Монако + Верона + Флоренція

Подорож була чудова! Карнавал емоцій, калейдоскоп кольорів, море вражень... Але давайте по порядку:

День 1.

Тут найяскравішим враженням, безумовно, стала панорама нічного Будапешту з палуби кораблика. І, хоч усі вже були думками десь на Лазурному узбережжі, ця приємна пауза була дуже доречною. По-перше, вогні, шампанське та "Голубий Дунай" задали настрій на весь тур. А, по-друге, після того ж шампанського всі вийшли з кораблика найкращими друзями, а нічний переїзд пройшов непомітно: ось ти на секундочку заплющив очі - а ось ти вже у Вероні ;) Тож, хто по Дунаю не плавав - плавати обов'язково (краса неймовірна!), а хто плавав... Ну, в 5 раз вечірній Будапешт не гірний, ніж вперше.

День 2.

Вже вранці ми були у Вероні. Дух романтики і кохання тут розлитий в повітрі. В усякому разі в місто ми закохались одразу, але, побродивши мальовничими вуличками, вирішили все ж поїїхати ще на "італійське море" - озеро Гарда. Жаль тільки, що не взяли купальники (якось не подумали, що в лютому стануть в нагоді). Після прогулянки двома чарівними містечками Бардоліно та Сірміоне можна було б і скупатись, як виявилось, термальні джерела є не лише в Угорщині. Але все, що робиться, робиться на краще, більше погуляли у Вероні, де ввечері ще застали карнавал і в автобус всі прийшли в конфетті, яке потім знаходили в найнесподіваніших місцях до кінця туру (я ще й додому в кросівках привезла).

День 3.

Ніца прекрасна в будь який час і пору року! Запах традиційної лаванди цього разу змінив запах троянд і мімоз (Битва квітів - це неймовірне явище!). Старе місто, англійська набережна, смачнюще морозиво і, звичайно, море... Більше шику і блиску можна знайти хіба в Монако - тож ми поїхали туди. Як то кажуть, слів нема - одні емоції! Побачили князівську резиденцію (князь, щоправда, не показався), проїхались трасою формули один, зробили ставку в казино Монте Карло, програли, підібрали щелепи (які як відпали при в'їзді, так і не закривались до самого кінця) і поїхали в готель - спати і бачити сни про прекрасне Монако:)

День 4.

Тут найяскравішим враженням став парк лимонів у Ментоні. 21 тонна апельсинів і лимонів, більше 10 скульптур із них. Атмосфера свята і неймовірний аромат цитрусових, який переслідував нас усюди!!! Якщо ви маєте можливісь відвідати карнавал лимонів у Ментоні - не пропустіть її! Враження неймовірні!!!!

День 5.

Цей день був присвячений Італії. Флоренція заворожує, тут історія оживає на кожному кроці: легендарні художники і письменники, політичні інтриги та мистецтво - все переплелось на її вулицях. Після оглядової екскурсії (ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибі нашому екскурсоводу Ані, яка оживила минуле!) частина групи поїхала в Пізу. Ми ж вибрали не таке відоме Сан Джимільяно - і не прогадали: у Пізі 1 вежа, а в сан Джимільяно їх 14! ;) Це без перебільшення любов з першого погляду: чарівні пейзажі Тоскани з оливковими садами та кипарисами на пагорбах; вузесенькі вулички, у яких камінь кольору кави з молоком навіть на вигляд теплий, ніби віддає тепло, накопичене ще з 13 століття; 14 середньовічних веж зі своїми легендами та історіями; старовинні церкви, де час завмирає, і оглядові майданчики один красивіший за інший... А головне - це та неймовірна атмосфера провінційної Італії, де ніхто нікуди не спішить, священники на вулицях (або на терасах кафе) ведуть бесіди з прихожанами, щойно випрана білизна сушиться прямо над головою, діти граються на бруківці, а за ними ліниво спостерігають коти. За годину це містечко можна обійти вздовж і впоперек (і це не перебільшення)... Але треба закруглятись, бо щось мене занесло:) Думаю, всі й так зрозуміли, що Сан Джимільяно - це любов навіки (тут має бути багато-пребагато сердечок)

День 6.

Переварювали враження і їхали додому. Спасибі всім за компанію!

Окремо хочеться висловити подяку нашому керівнику Вільгуцькій Вікторії за цікаві розповіді і доречні поради, завдяки їй цей тур пройшов на одному диханні. Водіям теж велике спасибі!

З нетерпінням чекатиму наступної поїздки з Акордом! Все було просто Супер!
Реклама
Відгуки про інші тури