Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур

" Тур був неймовірно цікавий , а міста чаруючі .Час промайнув дуже швидко .На останніх двох днях поїздки всі туристи рознайомилися і прощалися як рідні.П'ять днів повернули нас в час історії, романтики, величі,краси,шедеврами давнього світу ."

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Зеленодольськ) на тур
Поїздка: 20 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Завжди у тренді... Ніцца!Монако + Верона + Флоренція

Добрий день. 20.02.2020 по 25.02.202 їздила в автобусний тур "Завжди у Тренді... Карнавал в Ніцці! Ментон + Верона + Флоренція. Цу був мій перший автобусний тур. Організація туру від початку і до кінця була відмінна. Доступна і зрозуміла вся інформація стосовно місця зустрічі туристів, організація трансферу з з/д вокзалу Львова до Терміналу - А відповідно домовленого часу, вся інформація була актуальна . Єдиний мінус для вих туристів цього туру, маленька відстань між сидіннями пасажирів і не завжди працювали резетки для підзарядки мобільних телефонів . Тому комфортабельнисть автобуса 4 зірки.  

Після того, як всі туристи розмістилися в автобусі, почалася наша подорож.  В тур я їхала одна, тому сподівалася, що буде весела компанія. І як тільки ми виїхали стало очевидно, що буде весело і цікаво. Так і сталося   Наш гід Вікторія супроводжувала нас протягом всього туру - дякую за професійність. Також хочу відмітити і подякувати нашим водіям Володимиру, Володимиру і Руслану, за безпечний, комфортний шлях і позитив , автобус був чистий, все працювало. Поїздка була з двома нічними переїздами і три ночі ми жили в готелях. Хороша організація забезпечила нам  швидке поселення в номери. Готелі були чисті, комфортні. Традиційний європейський сніданок був смачним і хорошим.  

Кожен день туру -  був окремий тур і кожен день новий вражаючий карнавал. Починаючи з прекрасної вечірньої екскурсії по Будапешту і Закінчивши екскурсією в Пізу, емоції і краса цих місць вражала кожен раз по новому. Кожен день була нова країна, нові місця історія і нові емоції. Навіть фото не може передати всю  красу і велич та живу історію тих міст.

Раджу всім без винятку їздити на всі екскурсій. Професійний супровід місцевих гідів допоможе вам перенестися на декілька століть назад і відчути себе в минулому. ви не залишитися байдужими після прогулянки маленькими вуличками Верони. Вас здивує велич давньоримського амфітеатру " Арена ". Історія кохання Ромео і Джульєтти і багато іншого. Також хочу згадати шедевр природної краси озеро Гарда, курортне містечко Бардоліно і Серміоне.

Далі ми перееносимося на територію Франції, а саме в прекрасну Ніццу, Монако і Монте - Карло. Ніцца - це курорт, історія і краса. Тут нам пощастило потрапити на фестиваль " Битва Квітів", покуштувати найсмачніше морозиво і насолодитися красою моря і узбережжя. Потім ми потрапляємо ще в неймовірнішу красу князівство Монако. Описати можна трьом словами розкіш, люкс і Монте - Карло. Вас вразить не лише шлях формули 1, неймовірну розкіш відомого казино Монте - Карло, а й історія цих країв.

Далі ми перенесемся в іншу частину Франції (Антіб, Сан Поль де Ванс і Канни і Мантон). Екскурсія " Великий Лазурній пиріг " познайомила нас зі старовинним містечком Антіби - це найгарніші і розкішніші яхти світу і історія. Після ми поїхали в місце яке поєдннує мистецтво і красу в Сан Поль де Ванс. Це неймовірної краси витвори мистецтва сучасності і не тільки. Прогулявшись вуличками старого міста, яке пронизано мистецтвом, ви подивитися  на світ прекрасного по новому. Виставкові зали притягують своєю красою, величчю і інколи абсурдністю. Потім нас чекає місто кінозірок Канни, з червоною доріжкою, відбитками долонь відомих акторів увіковічених на алеї та звичайно вілами, П'ятизірковими готелями, ресторани і звичайно курорт з піщаними пляжами. І завершальним в цій країні був " Фестиваль лимонів ". Маленьке містечко прикрашене різними фігурами з цитрусів (лимони, апельсини і грейпфрути). Цу було гарно, яскраво і неповторно.

Останyій день ми повернулися на територію Італії але в же у Флоренцію. Це без перебільшення жива книжка по історії в декількох томах. Це місто не можливо роздивитися за день. Там стільки всього, що хочеться і треба побачити. Це місто не можливо описати словами. Єдине, що можу сказати ,  оригінали всіх статуй і будівель вражають . Також не можу промовчати про поїздку в Пізу. Площа старого міста на якій є чотири помпезних мармурових  споруд не залишать вас байдужим. Серед них звичайно є всім відома Пізанська вежа. Історія цих споруд не менш красива і цікава .

На цьому, нажаль, наш тур добіг кінця і ми з сувенірами, емоціями і бажанням повернутися відправилися в нічний переїзд до України.

 

Також хочу сгадати наших тур гідів на екскурсіях. В кожному місті був новий гід. Кожен гід заслуговує на найкращу оцінку. Так як нас  гід познайомила з Вероною  ніхто б н езробив то краще. Бардоліно і Сірміоне була не менш професійний гід. Але я хочу ВИДІЛИТИ НАТАЛЮ. Наш гід протягом двох днів,   яка нас познайомила з Французькими містами і історією. Вона заслуговує найкращих слів і похвали. Це гід від Бога. Вона неймовірна. Так як їй вдалося мене зацікавити історією французьких міст навіть для мене було відкриттям. Наталья мене закохала в Францію.   Що стосовно Флоренції, то мені сподобалося менш всього, гід не дуже цікаво розповідала історію міста і ми мало ходили протягом екскурсії. Хотілочя б краще. Але на екскурсії в  Пізі  (екскурсовод з Флоренції) - Анна, показала себе набагато краще.

Я сподіваюся, що моя маленька розповідь допоможе вам у виборі туру і можливо ви теж захочете пережити такіж  емоції і доторкнутися до історії власноруч.

Дякую Акорд Тур за добре організовану поїздку,  вдале  підбір міст і екскурсій.  Щоб хотілося порадити для цього туру: розширити  обзорну екскурсію по Флоренції. Годину яку ви виділили на цю екскурсію дуже мало, хоча б годин 2.5. І на рахунок автобуса хотілося б більш комфортний.

Інші відгуки Олена

Календарь 30.12.2020 - відгук на тур Турецький формат
Голосов 6
Реклама
Відгуки про інші тури