Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Лапландська пригода

"Мрії повинні здійснюватися. Не знаю чия більша була :) мене чи сина посидіти на колінах у Санти, але здійснилася у обох "

Відгук туриста Аккорд тур Ul64uk (Львів) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 09 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Країна Санта Клауса виїзд з КиєваЛапландська пригода 

Наша лапландська пригода почалася з Києва. Так як всі попередні рази наші подорожі розпочиналися у Львові, то на цей раз відчули всі «принади» добирання до іншого міста:)

Але це все скоро забулося, коли біля комфортного автобусу нас зустрів «помічник Санти» - Андрій. Дорога до 66 паралелі була далекою, але зовсім не складною і пролягала через Білорусь, Литву, Латвію, Естонію, паромом через Балтійське море в Фінляндію. Кордонів було багато, але ми їх просто пролітали. В автобусі І фільми про Санту, хаскі, північних оленів дивилися (готувалися до зустрічі ними), і пісень співали. Скучати не було коли ;)

За ці 8 днів ми відвідали багато цікавих екскурсі по містах. Музей «еврика» в Хельсинках, буде цікавим як дітям так і дорослим, всі експонати можна рухати руками, що викликає масу емоцій. Перевірити закон тяжіння, поміряти довжину кишки людини чи проїхатися велосипедом на канаті або лягти на ліжко з цвяхів, все це ми перепробували на собі.

Катання на снігоходах - ще та атракція, і керувати ним дуже просто і легко, навіть якщо ти не водиш автомобіль. Оленяча ферма, зоопарк «Рануа» - годували тваринок, яких раніше бачили тільки на екранах: лосі, білі ведмеді, вівцебики, росомахи... катання на різних упряжках - маса позитивних емоцій. Там була та сама сніжна зима, якої так бракувала в наших краях

І родзинка - це фото з Санта Клаусом, який говорить українською, любить львівський шоколад і каву.

Організація на вищому рівні, наша група була чудова, організована, завдяки чому ми встигли навіть більше ніж було заплановано:)

Автобус надзвичайно комфортний, водії професіонали, готелі - чудові, а Андрій - молодець

Здійснюйте мрії свої і дітей!
Реклама
Відгуки про інші тури