Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Празьке дежавю

"Хороший тур В якому можливо добре побачити Краків та Прагу. "

Відгук туриста Аккорд тур Denys (Хмельницький) на тур
Поїздка: 28 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Хороший тур в якому можливо добре побачити Краків та Прагу. Одразу хочу подякувати керівнику групи - Діані Мірило, людина, яка справді на своєму місці, позитивна та компетентна. Професійні водії плавно ведуть автобус.

Мінус цього туру - це дуже мало часу у Відні, ми приїхали близько 13 години у Відень і вже о 17:40 повинні були виїжджати. Для такого міста це нереально мало часу, але таке мотивує приїхати сюди ще раз.

Рекомендую екскурсію кораблик по Влтаві - це дуже хороший спосіб не витрачати час на їжу сидячи в якомусь закладі, а гарно поїсти під час екскурсії, насолоджуючись Прагою.

Якщо не взяти кораблик по Дунаю в Будапешті, то у вас буде година щоб пройтись по набережній, де ви практично нічого не побачите. Також варто взяти автобусну екскурсію у Відні, адже без неї у вас не буде часу, щоб самостійно побачити Бельведер та будинок Хундервассер.

В Кракові краще не брати трансфер до ценру (10€), а одразу вийти біля торгового центру та на автобусі добратись самостійно (близько 4 злотих).

Окрім того, якщо ж Діана каже, що тут краще всього купувати сувеніри, то це справді так, мали можливість купити сувеніри по рекомендації і не пожалкували, в інших місцях вони були значно дорожче.

Номер в готелі був чистий.
Реклама
Відгуки про інші тури