Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий тур з усіх що бувала!

""Завжди в тренді" чудовий тур, щоб помилуватись красою лазурного узбережжя, дослідити культуру Італії в її найкраєвидніших містах та дізнатись багато цікавого про Європу в минулому та теперішньому!"

Відгук туриста Аккорд тур Яна (Чернівці) на тур
Поїздка: 20 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Завжди у тренді... Ніцца!Монако + Верона + Флоренція

За 6 днів ми відвідали 4 країни - Угорщину, Італію, Францію та Монако! Одразу хочеться відзначити роботу керівника групи Віталії, тому що стільки цікавої інформації було подано про історію країн, про їх заснування, про об'єкти, що проїзджаємо повз. Напевно, що якби Віталія не акцентувала на цьому уваги, то ми як туристи навіть і не збагнули скільки цікавих та історичних пам'яток ми побачили крізь вікна автобуса!

В перший день туру завдяки прогулянці на кораблику ми насолоджувались нічним Будапештом у вогнях під келих шампанського. Найкраща екскурсія аби побачити велику частину міста за такий короткий час. Далі в нас було вічне місто кохання Верона. Окрім всесвітньо відомого будиночка Джульєти там є на що подивитись - Амфітеатр та оглядовий майданчик в першу чергу. Прогулялись вздовж річки Адідже та вузенькими вуличками Верони. Ще дуже круто те, що в турі нам пощастило застати карнавал в Італії та Франції. Це було дуже самобутньо та колоритно!

Крім міст, що прописані основною програмою ми вирішили не втрачати можливості та відвідали всеможливі виїздні факультативи. Побували в Бардоліно та Сірміоне і були зачаровані неосяжною привабливістю Гарди. Обов'язково повернемось влітку, щоб покупатись в найбільшому озері Італії.

Приїхавши до маленької держави Монако ми були здивовані розкішшю цього князівства! З'явилась нова мрія - стати монегаском))))

У Флоренції довго не могли обрати між Пізою та Сан Джиміньяно, але все ж таки обрали останнє та не прогадали. Звичайно, що в Пізі знаходиться та сама Пізанська вежа, що є візитною картою всієї Італії, але та атмосфера мальовничого містечка Сан Джиміньяно в 50 кілометрах від Флоренції дала нам відчути справжню нетуристичну Італію!

Загалом туром дуже і дуже задоволені! Дякую Аккорд Тур за можливість відкривати для себе світ за приємну ціну!!!
Реклама
Відгуки про інші тури