Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасна Венеціанка надихає

"Завдяки нашому гіду-організатору Маряні Крупняк я зміг окунутися з головою у всю красу прекрасного вечірнього Будапешту, у велич Відня, та в Італію, яка закохує з першого погляду!"

Відгук туриста Аккорд тур Tarik_99x (Львів) на тур
Поїздка: 26 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Це була моя перша подорож Акорд турем, ще до початку подорожі у мене були сумніви та вагання, варто їхати чи ні, через ситуацію з інфекційною хворобою в Італії. Чи то через скупність, чи то через сміливість наважився поїхати. І дуже тішусь своїм рішенням, чому опишу згодом.

Зібравшись в автобусі, у складі "сміливців", Маріанна Крупняк, наш прекрасний гід-організатор всіляко підбадьорував і заспокоював, що все буде добре, головне не накручувати себе) і справді, подумали всі і спокійно рушили на зустріч новим враженням, новим місцям не баченим до цього.

Хочеться відзначити грамотно підібрані відео матеріали, завдяки яким ми ще не побувавши в місті призначення могли побачити його з уривків фільмів, які не давали нудьгувати нікому))

Не менш важливим фактом є те, що я наважився рушити в мандрівку без компаньйона, і звісно цей факт не залишився без уваги Маріанни, в такі моменти відчувається її опіка, та це і не дивно, так як під кінець нашого туру ми усі стали великою "сім'єю" сповненою купою вражень які надихають на нові подорожі, на відкриття нових горизонтів в нашому житті!

Хочеться виразити подяку кожному, хто причетний до організації туру "Прекрасна Венеціанка" ну і Маріанні особлива подяка)

Маріанна, спасибі за прекрасні п'ять днів фантастичної подорожі, ці п'ять днів наповненні змістом більше, ніж три роки буденного життя, згадується твоя фраза, що подорожі це пристрасть, і це дійсно так, подорожі як порція свіжого повітря на фоні звичних буденних нам справ, накинувши рюкзак на плечі і рушаючи в нові для тебе місця приходить розуміння що життя потрібно наповнювати саме такими емоціями)

Бажаю Вам, Акорд Тур, цінувати таких працівників, і просто продовжувати робити свою справу! Спасибі за прекрасні емоції!
Реклама
Відгуки про інші тури