Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

За і проти цього туру

"Відвідана місця чудові, але є деякі нюанси, про які треба знати, купуючи цей тур. Дуже багато часу ви проведете в автобусі. На міста відведено небагато. Ну, а в усьому решта (Організації, проходженні кордону, комфортабельності автобуса) - як повезе."

Відгук туриста Аккорд тур Мандрівниця (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 29 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Італію!

Початок подорожі, дорога до кордону були добрими. Кордон перетнули десь за 3 години. Далі - перше місто - Будапешт. Оглядова екскурсія, яка входить у вартість туру і катання на кораблику (факультативно). На кораблик ми не йшли (тобто, я з дочкою), оскільки раніше вже були на такій екскурсії у Будапешті. Тому ми мали вільний час, хоча часу реально мало - до двох годин. Ми встигли поїсти е кафе і погуляли по центру. Зайшли в базиліку, яка була ще відчинена. Їхати на метро дивитись на інші пам'ятки не ризикнули, щоб не запізнитись на місце збору. Далі - переїзд на ночівлю (більше 200 км від Будапешта). В готель приїхали після півночі. Готель чистий, новий, сніданок - континентальний - м'ясна нарізка, сир, повидло, масло, напої. Ну, так собі, жодних гарячих страв.  

Далі виїхали на Любляну - їхати далеченько і досить довго. Не зрозуміло чому, відразу через 20 хвилин після виїзду заїхали на санітарну зупинку. Люди ж щойно поїли! Стояли там добрих 20 хвилин, а це багато, враховуючи те, що у Любляні дали дуже мало часу. Екскурсовод у любляні не сподобалась - купу часу розповідала про смішні на її думку словацькі слова, а по суті дуже мало. Тому не розраховуйте, що у вас буде час на фото після екскурсіїї - Ні! Нашвидкоруч перекусите і гайда в автобус!

Далі, як на мене, почалось "найцікавіне". Вирушили на Венецію. І тут почалось - керівник групи (пані Тетяна Мошковська) проявила себе "во всей красе". Весь час було лише й мови про те, як поводити себе в автобусі, на санітарних зупинках і в які кабінки заходити. Таке враження, що вона вважала, в автобусі не дорослі адекватні люди, а якісь відсталі від життя дикуни. Далі почала говорит про якийсь кордон між Словаччиною і Італією і наказала всім мати паспорти напоготові на всяк випадок. Люди, який кордон? До автобуса претензій не маю - кновий і комфортний. Тим більше, в другій половині автобуса було напівпорожньо. Далі по дорозі до Венеції пані Мошковська вмикає фільм абсолютно не пов'язаний з тематикою подорожі (як це мало би бути. бо яїду не вперше і знаю) та ще й зякимось оглушливими звуковими ефектами  і на прохання пасажирів із задніх місць автобус (там чомусь колонки булидуже гучні) зробити тихіше - мило посміхається і... все! Та жінка, яка сиділа під тим гучномовцем так і їхала до самої Венеції із ватою у вухах. До речі, до вартості подорожі додавайте ще 52 євро на кораблик із континенту у Венецію за два дні. Готель у Венеції нормальний, але сніданок скромний. І, звісно, всі неприємні нюанси згладила краса Венеції. Всі факультативні екскурсії були чудові. Однак часу на все не вистачить. Однозначно у це місто треба приїхати ще раз!

При поверненні назад знову ночівля у Будапешті - готель старенький, радянський, зате сніданок - шведський стіл із гарячими стравами. І Увага! Шановні туристи. хто розраховує на купальні Сєчені - не буде їх! Вам просто скажуть, що нема часу і запропонують їхати на годинку на таксі. От з цим це реальне кидалово. Навіщо писати в програмі факультатив, який не відбудеться? При тому. що було багато охочих. Також я була дуже здивована, що пані Тетяна не знала, що 1 листопада в Угорщині вихідний і майже все зачинено! Пропонуючи факультативи, вона говорила про можливість відвідати Теско, який, звісно не працював 1 листопада.  

Четвертий день подорожі - знову Будапешт. І знову увага! Це, фактично, уже не екскурсія, а транзит. Як я вже писала, туристів, які планували купальні, просто кинули. Всіх повезли подивитись на місто з гори на якихось 20 хвилин. Хто не хотів - годинку потинялись у місті. На прохання дати хоча б ще годинку часу на місто керівник групи сказала. що ми дуже поспішаємо до Львова, хоча по дорозі до кордону знову зупинялись на паркінгах на невиправдано довгий час із детальними інструкціями, як користуватись туалетними кабінками. І знову пані Тетяна всю дорогу крутила свої улюблені фільми і музичку, і на прохання більшості пасажирів хоч трохи поїхати в тиші і відпочити не реагувала.  

Словом, висновок такий  - часу на відвідування таких прекрасних міст дуже мало. Часу в автобусі - навпаки, дуже багато, тому, атмосфера буде залежати від того. які вам попадуть водії, керівник групи  і туристи. Як на мене, варто взяти дорожчий і довший тур із більшою кількістю днів, скажімо, у самій Італії, адже, саме вона є родзинкою туру, тоді і часу на міста буде більше, і естетичної насолоди від побаченого.  

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури