Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий подарунок!!!

"Всім рекомендую"

Відгук туриста Аккорд тур   Julija (Ромни) на тур
Поїздка: 06 березня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд на трьох! Краків, Відень, Будапешт

Доброго дня всім! Хочу поділитися своїми враженнями від туру "Вікенд на трьох", адже отримала неймовірні емоції. Початок туру був трохи емоційний, адже проходження кордону було ДУЖЕ довгим і кожен з нас отримав надзивичайний досвід (як то кажуть по всіх правилах, від "А" до "Я", хоч до сих пір цікаво чим ми так сподобались польським прикордонникам із пункту пропуску "Медука" - можливо тим що нас було дуже багато, як для туристичної групи - 47 осіб, і вони дуже хотіли з нами познайомитися особисто...) Звичайно через тривале проходження кордону, значно скоротилась наша оглядова екскурсія по Кракову... але це не завадило отримати надзвичайні емоції від цього чудового міста. І як на мене, це перш за все заслуга нашого керівника групи, Маріанни Крупняк, яка найкращим чином розпланувала нашу подорож. Надзвичайно витривала дівчина!!! Якщо хтось працює з людьми зрозуміє про що я...

Знаєте, коли я ознайомлювалась із програмою туру, то для себе я не відмічала "Ласощі польських королів", адже не люблю пиво, але по рекомендації Мар'яни ми відвідали цю екскурсію, і не пошкодували - надзвичайно смачна і оригінальна польська кухня... це неодмінно потрібно скуштувати! Для дегустації нам подали два бокали пива, яке є надзвичайно смачним!!! Повірте, бо це говорить та, що не любить пиво, але темне ДУЖЕ смачне, хоч більшості сподобалось світле...

Ситі і довольні ми відправились на ночівлю в готель Flora, який знаходиться в містечку Olomouc, Чехія - від готелю залишилися неймовірні враження (гарні номера, різноманітне меню сніданків, і головне є фен).

Особливою прикрасою подорожі був Відень, неймовірно красиве місто!!! За рекомендацією Мар'яни ми відвідали екскурсію "Величний Відень" прикрасою якого був замок Бельведер! Після відвідування якого, їхати з Відня не хотілося...

Зачаровані Віднем ми відправились до Будапешту, який зустрів нас своєю красою!!! Мені подобаються міста в ночі, але нічний Будапешт це взагалі щось неймовірне - як кажуть краще один раз побачити, ніж сто разів почути!!! Будівля Парламенту є надзвичайно красивою!!!

Всім рекомендую відвідати екскурсію "Таємнича Буда" (яка для мене була подарунком на день народження)! Рибацький бастіон це окраса цієї подорожі!!! Дякую Мар'яні за цей подарунок!!!

Ну а на закінчення нашої подорожі ми відвідали виноробне містечко Єгер, де провели дегустацію чудових 6 вин і смакували надзвичайний гуляш!!! Можу сказати тільки одне - ХОЧУ ЩЕ!!!!

Також хочу відмітити роботу менеджера турагенства Coraltravel Юлії Волик, яка зорієнтувала по часу поїздки, що дозволило нам спокійно дібратися до свого міста, не хвилюючись за те, що можемо запізнитися на свій потяг!
Реклама
Відгуки про інші тури