Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Розкішний і пізнавальний новорічний відпочинок

"контраст столиць"

Відгук туриста Аккорд тур oksanaprincess (КИЇВ) на тур
Поїздка: 28 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

10-ти денний новорічний тур обіцяв багато вражень. Але перевершив очікування... тепер по-порядку:

ГІД - ДІАНА САФОНОВА. Якщо "Аккорд" колись буде видавати оскари, то Діана буде не лише номінантом, але й отримає декілька одразу. Саме ця мила дівчина створювала чудовий настрій щодня і "рішала усе". Це суперпрофесіонал, яка вміє знайти підхід до кожного. Хто буде в турі з Діаною - той щасливчик!

почну з мінусів туру, але їх дуже мало: довгі переїзди в перші два дні. Треба себе чимось зайняти. Екскурсію пізнім вечором у Вроцлаві краще замінити Ашаном біля Вроцлава. Шопінг продуктами в тур принене велике задоволення. Другий мінус - ранній виїзд з Барселони в Ніццу (о 4 ранку) але..... Ніцца зніме усю втому. А якщо по дорозі у Монако заїхати ще на Фабрику Фрагонард - про ранковий підйом ви уже і не згадаєте. Фабрика - то окрема історія, окремий спогад і аромат подорожі. Парфуми просто вау, крем дуже хороший.

1) Нюрнбенрг - було мало часу, неділя, все закрите. Але новорічний Нюрнберг був чарівним

2) Берн - розкіш, багатство, абсолютна безпека. Варто придбати годинник і відвідати музей Альбарта Енштейна. Одягатись треба тепло!

3) Музей Сальвадора Далі - інша планета... не залишить байдужим нікого. Гід вміє зацікавити і тримати увагу до останньої хвилини екскурсії. Є безплатний вай фай

4) Барселона - пристрасна, інтригуюча, спокуслива. Варто побувати і в парку Гуеля, і на Камп Ноу, і в іспанському селі, і на горі Тібідабо. Не пожалійте 46 євро і поїдьте на гору Монсеррат. Ця екскурсія дасть вам відчуття іншої реальності

5) Ніцца - норовлива красуня. відчувається французький характер.

6) Монако - довгоочікуване побачення, яке вразило цікавою історією, відчутттям безпеки і задоволення. Розкіш у всьому! Найсмачніша паста у світі. Маст візіт для кожного любителя подорожувати!!!

7) Мілан - столиця моди і краси. Шопінг  удався. озеро Комо так собі

8) Любляна - скромна красуня, яка вміє вразити історією, архітектурою і смачною кухнею. Шкода, що не відбулась екскурсія на озеро Блед. Це унікальної красоти місце!

9) Егерсалок - райські відчуття... замість тисячі слів. Повернусь туди знову!

 

Тур прекрасний! Ніколи не пожалкуєте, що вибрали його!

 

 

 

 

 

 

 

 

Інші відгуки oksanaprincess

Реклама
Відгуки про інші тури