Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нарешті я відвідала Відень!

"Нещодавно здійснилася моя мрія: я вперше була в автобусному турі!"

Відгук туриста Аккорд тур Julia.82 (Коростень) на тур
Поїздка: 06 березня 1982
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Віденський експрес! Краків, Відень, Будапешт

Днями повернулися з туру "Віденський експрес" (Краків-Відень-Будапешт). Це було неймовірно! Три величних міста за три дні - це круто. І хто думає, що за такий короткий термін неможливо скласти враження про країну - помиляється. Можна! І досить бюджетно.

Найбільше вразив Будапешт. Хоча їхала передусім заради Відня (була моя давня мрія!). Відень також дуже величний і аристократичний. Але Дунай у Будапешті... І по обидва його береги така краса... Трохи засмутило, що не змогла відкрити для себе Краків (усі говорять, що гарне місто), бо приїхали надвечір і були вже сутінки. Звичайно, центр Кракова дуже гарний, у цю пору доби яскраво освітлений і скрізь двіж, однак з містом треба знайомитися удень (моя думка). Тому Аккорд-туру раджу переглянути час виїзду (зробити його раніше), тоді за дні туру три культурні столиці держав цілком можна осягнути.

Окремо хочу сказати про гіда, що супроводжував групу, Євгена Голуба. Людина компетентна, енергійна, тактовна, протягом туру намагався зробити так, щоб інтереси і побажання кожного були враховані (а з урахуванням, що нас було 52 туристи, це вартувало йому багато, хоча група зібралася напрочуд класна!!!) Підказував, де краще здійснити обмін, де краще скупитися, поїсти, прогулятися... І постійно був на зв'язку у Вайбер (коли у кожного був вільний час і ми самі гуляли містом, допомога Євгена бувало була потрібна!). Тому дякуємо, Євгене, завдяки Вам наша подорож була змістовною і зорганізованою!

Також дякуємо нашим водіям. Професійні люди, що й казати.

Приємно, що Аккорд-тур на усіх етапах самого туру дуже ретельний: відчувається професіоналізм і турбота про клієнта в усьому: від трансферу від/до залізничного вокзалу і зручного залу очікування з усіма сервісними послугами до продуманого самого туру і ретельно підібраного персоналу. Хоча хочу зауважити фірмі, що напередодні мала стрес у зв'язку з відміною туру 5.03 і екстренне перебронювання на 6.03 (2.03 мій турагент повідомила, що виїзд 5.03 відмінено і швидко забронювала виїзд на 6.03). Думаю, фірма надалі має уникати таких моментів, адже люди до Львова їдуть з усієї України і заздалегідь купують залізничні квитки та планують відпрошування з роботи...)

Хочу додати, що приїхавши вночі додому, вкрай втомлена, але щаслива! зайшла з мобільного на сторінку Аккорд-туру і переглянула, куди можна поїхати наступного разу. Тому з Аккорд-тур подорожуватиму і надалі та раджу усім своїм знайомим, бо загалом враження від подорожі просто чудові!

P. S. І ще. Сумнівалася, чи їхати в тур ранньою весною, коли ще досить холодно, немає ще краси зелені, квітів... Проте зауважу, що у будь-яку пору року подорожувати КЛАСНО! Повірте! Від краси міст просто шаленієш! І плюс ще у тому, що (з власного досвіду) ногам було легше перенести тривалі походи зараз, аніж при моїх поїздках влітку.

Реклама
Відгуки про інші тури