Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож і виключно приємні враження!!!

"Для нас поїздка видалась спонтанною. Рішення про неї приймали оперативно, опираючись лише на бажання поїхати подорожувати з друзями, які на той момент уже придбали тур. Тому, досконало навіть не вивчали програму туру і не читали відгуки."

Відгук туриста Аккорд тур Іванна (Трускавець) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 20 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Жодного разу під час подорожі не пошкодували про своє рішення поїхати. Все було чудово! Повністю задоволені маршрутом, екскурсіями і відношенням, під час подорожі, зі сторони екіпажу та гіда. Щодо екскурсій, то особливо сподобались екскурсії на кораблику. Варто відвідати такі екскурсії і в Празі, і в Будапешті. Це неймовірно красиво і захоплююче.

Окреме ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ хочеться сказати водіям та нашому гіду Яні. Вони були неймовірними. Яночка завжди чітко видавала інформацію. Коректно і конкретно розказувала де можна смачно, колоритно і недорого поїсти, де поміняти кошти і що цікавого подивитись у вільних час. А от сам автобус бажав бути новішим і комфортнішим.

Ми чітко знаємо, що в наступну подорож ми тільки з вами! Успіхів вам і процвітання! Доречі, дуже зручно користуватись новою опцією, яку ввели в Акорді - приймач з навушниками. Екскурсовода чути чітко, не потрібно зупинятись, купкуватись, перепитувати те, що не почув. Особливо це відчутно коли на вулиці вітер і ти в капішоні чи шапці.

P. S Але от маленький мінус у вашій практично ідеальній системі - це процес написання відгука. Ви б однозначно отримували більше зворотнього зв'язку від ваших туристів, якби спростили систему реєстрації з підтвердження через електронку, а потім ще раз з підтвердженням телефону з кодом з смс. Десь на середині вже хотілось зупинитись і просто піти із сайту. Подумайте над цим питанням. Світ надто швидко змінюється. Всі хочуть натиснути на дві кнопки, а не виконувати безліч задач, щоб просто залишити відгук.

Дякуємо та до нових зустрічей!!!
Реклама
Відгуки про інші тури