Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Амурні пригоди в Амстердамі

"Гарний, цікавий, незабутній ну і веселий (це ж був трошки Амстердам) тур"

Відгук туриста Аккорд тур Петро (Ірпінь) на тур
Поїздка: 08 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амурні пригоди в Амстердамі і Парижі!!!

Велика вдячність Акорд тур за поїздку. Дуже гарно і правильно розпланований тур. А ваш Андрій Нешпір це СКАРБ вашої фірми. Грамотний, зважений, з почуттям гумору. Як можна не спати 7 днів у автобусі підсчас переїздів і постійно підтримувати туристів інформаційними «атаками» про кожну з країн. Мені здалось, що я на уроці всесвітньої історії в школі, згадав історію країн Європи і ще почерпнув нову інформацію, історичні факти. Це просто круто. Він як та «квочка» за нами всіма дивився, хоть всі дорослі люди. Не дав шансу нікому загубитись і ніщо не втратити. Андрій тобі привіт від нас. Я надіюсь моє побажання, з анкети в кінці туру, твої роботодавці виконали (я про гонорар)?  

Екскурсоводи в країнах 50 на 50, були цікаві, були нудні. Але загальна картина кльова.

Ви знаєте тур можна порівняти з вибором якогось кльового подарку, шукаєш ізюмінку, саме то, і тут появляється екскурсовод Іван Іванович Молодий в Парижі і завойовує всіх пасажирів автобуса за перші 3хв. Поток інформації колосальний цікавий з гарними нотками юмору та водночас серйозності. Іван тобі теж привіт!  

Є ще трошки негативу. Поїздка: «Амурні пригоди в Амстердамі», а ми там були всього пів дня, зато в Парижі майже цілих два дні. Напевно треба змінити назву чи перепрограмувати трішки.  

В цілому багато цікавого, чекаю, щоб знайти час знову з вами поїхати в тур. Але хотів би, щоб гід був Андрій Нкшпір, ну і зустрітись хоть на одну екскурсію з Іваном Івановичем Молодим.  

ДЯКУЮ!!! Писав чесно, тому так.
Реклама
Відгуки про інші тури