Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Душевний вікенд або перша автобусна поїздка

"Висновок по Аккорд-тур: беріть тур, якщо вам всеодно в яку країну поїхати в кінцевому результаті, так як відповідальності даний тур-оператор не має взагалі навіть на тури,що стали "гарантованими". Але гіди та водії в них дуже хороші."

Отзыв туриста Аккорд тур Inary (КИЕВ) на тур
Поездка: 08 марта 2020
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Март 2020
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Душевный Уикенд Краков, Прага, Вена, Будапешт + Эгер

Отже для початку - ми забронювали взагалі інший тур за 140€ з людини ще в січні, взяли на роботі відпустки з чоловіком, придбали квитки до Львова і домовились про зустрічі з друзями в тих країнах. За місяць до фактичного старту, ціна туру збільшилась до 180€ з людини. За два дні до старту туру і за день до виїзду з Києва, нам повідомили що тур відмінили. Аккорд-тур повністю порушив закон про захист прав споживачів, бо запропонував повернути витрачені кошти на бронь туру і відмовив як мінімум компенсувати зд-квитки, тож довелося погоджуватись на цей тур... Вибору не було! Приїхали до Львову - довелось знімати готель, який взагалі не входив в наші плани, а це додаткові 40€.

Потім настав наступний етап розчарування: ми бронювали місця в середині автобусу, а при "переброні" нам дісталась сама дупа автобусу - самі останні місця.

Стартували. Гід Ольга Єфімець розказала про тур і про екскурсії, які можна відвідати... Але через додаткові розходи ми не змогли придбати навіть половини запланованих екскурсій.

Що можна сказати взагалі про Аккорд-тур - не відповідальний взагалі тур-оператор і я нікому з своїх друзів його не рекомендую. Враження про тур непогане, дещо навіть перевершило сподівання і взагалі все невдоволення на себе брала Ольга, яка постійно намагалась згладити такі очевидні косяки її роботодавця. Дівчина дійсно на своєму місці, любить свою роботу і вміє переконувати.

Висновок по Аккорд-тур: беріть тур, якщо вам всеодно в яку країну поїхати в кінцевому результаті, так як відповідальності даний тур-оператор не має взагалі навіть на тури, що стали "гарантованими". Даний відгук зкопійовано та додатково розміщено в ФБ та інстаграм. Удачі!
Реклама
Отзывы о других турах