Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гарно та пізнавально

"Ніколи не думала, що Прага настільки гарна. Вразила, я закохалась у це місто☺ "

Відгук туриста Аккорд тур T_teta13  (Вінниця) на тур
Поїздка: 24 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Ми з друзями їздили в тур "Душевний вікенд" наприкінці лютого. Я бачила багато Європейських країн, міст, а от в Прагу я відвідала вперше. І закохалась у панорами цього міста, в її історію.  

А ще ми отримали величезний бонус в цьому тріпі - з погодою пощастило, сонячно було. Коли повернулись додому з поїздки, були на 7 небі)) з усім щастило в цьому турі)))

Хочеться окремо виділити роботу водіїв та нашого гіда-організатора Дениса Горчакова. Денис нам порадив і показав, де знаходяться найцікавіші об'єкти в містах: весь вільний час ми витрачали на перегляд цих об*єктів, так вже захопились цією мандрівкою)) Далі надішлю фото з Праги, побачите, які крутецькі місця нам нарадив Денис відвідати))

Також, завдяки Денису, ми відкрили багато нового у містах туру. Він чудовий оратор, людина свої справи. В містах він знає все: починаючи від того, де можна найвигідніше купити поїсти завершуючи історією, географією та мовою (він нас в автобусі вчив найпоширенішим угорським словам. А це, увага!!!, одна із найважчих мов світу).  

Якщо в школі знання учня залежать від роботи вчителя (у багатьох випадках), то в турі враження від поїздки зазвичай залежать від роботи керівника групи. Тому вдячні Денисові за цікаві розповіді, корисну інформацію, вдалі поради та за той піднесений настрій, з яким ми повернулися додому  

 

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури