Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя весняна поїздка

"Швейцарія це незабутня країна)"

Відгук туриста Аккорд тур Treekki (Біла Церква) на тур
Поїздка: 06 березня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Швейцарія для туристів - це, в першу чергу, озера і гори, Першим на шляху у нас був Цюріх, Цюрих – це світовий фінансовий центр, а також осередок культурного життя країни. Старе місто зберегло стародавні квартали з вузькими звивистими вуличками та старовинними будинками. Нині в них розташовані маленькі кафе, кондитерські та антикварні магазини. У Цюріху близько 50 музеїв і більше сотні невеликих галерей, в яких проходять виставки найвідоміших світових майстрів... дальше знайомство з Люцерном. Люцерн - прекрасне втілення всього кращого в цій країні. Це місто, зване воротами Центральної Швейцарії, знаходиться на чудовому Люцернському озері і оточений живописними горами. Він дуже популярний у мандрівників завдяки численним пам'яткам (середньовічні міст Каплиці, знаменита Винна площа, Церква Єзуїтів і ін.), чудовим годинним і сувенірним магазинам, чудовою набережною.

Женева... У 2014 році прекрасна Женева була названа найкращим у світі містом для проживання. I не дивно! Розташована на мальовничому березі озера, вона зачаровує з першого погляду. Неменш зачарувала Швейцарська рівєра, лише цього дня неповезло з погодою, цілий день моросив дощ.

Місто Берн... Старе місто Берна зберегло унікальну історичну атмосферу і включене до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Середньовічне ядро міста — це чарівні вузькі вулички, старовинні будинки з пісковику, красиві фонтани, історичні вежі й стародавні церкви. Також Берн відомий своїми аркадами, бутиками, барами й ресторанами.

Дякую Аккорд туру за чудову поіздку, комфортні готелі, ще велике дякую нашим водіям Віталію і Віктору, за вправну їзду, вони справжні професіонали своєї справи. Ну і звичайно хочеться, відмітити роботу нашого вожатого, керівника групи Віталія,.. організаваність, толерантність... хороші розповіді під час наших переїздів, хороше почуття гумору, всі ці його якості дозволили нам отримати максимум задоволення від поїздки!
Реклама
Відгуки про інші тури