Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож в Скандинавію!

"Шаленна подорож з нейморірними враженнями!"

Відгук туриста Аккорд тур Віка (Рівне) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 18 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Cкандинавські фіорди   3 фіорда, 3 замка, 4 столиці Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген

Лише зараз на карантині маю час поділитись своїми враження про поїздку в Скандинавію. Вирушили туди за новими враженнями та краєвидами, а отримали набагато більше)) З кожним днем, нова екскурсія: на кораблику по фьордах, фломська залізниця, неймовірна велич водопадів, все більше перехоплювали дух.. Всю красу неможливо описати словами, це потрібно побачити, відчути.. а підйом на льодовик, перевершив всі сподівання... незважаючі на всі перепони і нелегкий підьйом, отримуєш колосальний заряд і розумієш велич нашої планети!

Хочу відзначити професіоналізм нашого керівника: Андрій Нешпір - професіонал своєї справи! Впроцесі туру не все йшло по програмі, виникали труднощі, Андрій знайшов вихід з будь якої ситуації і задовільнив потреби і вимоги кожного туриста! По поверненню в Україну, всі співали і дякували Андрію від щирого сердця, а це багатого варте!

І на завершення хочу подякувати всім, хто знайшов час і прочитав ці рядки. Люди, давайте будемо справжніми, людяними по відношенню один до одного і до природи! Подорожуйте, відкривайте нові обрії нашої чудової планети! Пізнавайте світ, він прекрасний!!!

Реклама
Відгуки про інші тури