Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Країна мрій

"Чудесна поїздка в Італію"

Відгук туриста Аккорд тур panda (Мукачеве) на тур
Поїздка: 21 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Бездоганна парочка: Рим+Венеція

Доброго дня! Зараз в період карантину спогади про нашу поїздку все частсі слова іше і частіше згадую цей чудесний час, коли могли спокійно і вільно подорожувати і жити. Надіємось скоро все налагодиться, і ми знов зможемо насолоджуватися подорожами.

Звісноо розпочну з Терміналу А, так як їхали в подорож на католицьке різдво, було досить багато людей, придумайте щось із додатковими санвузлами, тому що черга туди аж на вулиці починалась)

Автобус був новенький, з резетками, комфортний, водії молоді але з хорошим почуттям гумору, прекрасно і легко їхали і допомагали з багажем, дуже весело і позитивно було коли нас водії і наш гід 25.12 (на католицьке різдво, а виїжджали ми приблизно о 5 ранку) зустріли нас в новорічних шапочках, які світились. З одного боку така мєлоч, але пріятно))))) Настрій був на вищому рівні весь день)))) Побільше хочеться бачити в наших турах, таких організованих команд які працюють в тендемі)

Наш гід Вікторія Гаврищук, була нам в турі і мамою і татом і подрогою (і свекрухою, коли запізнювались)))) Нам дуже сподобалось. як що вона не просто виконувала свою роботу, а вона її обожнює, а ще помоєму більше любить Італію, тому що розказувала з таким захватом. Знали ми і всі злачні місця в Римі і Венеції) Хороша дівчина, надіюсь що в наступних подорожах нам теж повезе з гідом)

Грац місто в якому було відчутно дух різдва, смачний глінтвейн, ярмарки і різдвяні кружеччки) Але також відчутно було і педантичність цієї країни.

Ну а Ітлія тут усі слова зайві! Це потрібно хоч раз в свому житті побачити, Рим просто казка і мрія, Венеція романтична і мрійлива, Флоренції ми вже були, але вона незмінно прекрасна. МРІЮ повернутись туди ще, і звісно ще детальніше вивчити цю країну.

Екскурсоводи у всіх містах молодці, кожний цікавий і веселий по своєму.

Радіогіди слабенькі, дуже скоро нам сідали, і у Венеції ми практично нічого не чули (Тому обовязкова плата за них. розчарувала.

А все інше, ОК.

До нових зустрічей, і пошвидше нам повернутись до нашого ритму життя.
Реклама
Відгуки про інші тури