Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Все чудово якби не один інцидент

"Перші 2 дні туру були чудові, хоча були пробки дорогою до наших місць відпочинку, проте останній день перекрив всі позитивні емоції про відпочинок."

Отзыв туриста Аккорд тур Ольга (Луцк) на тур
Поездка: 22 августа 2020
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Август 2020
Голосов 0 «

Отзыв на тур Дорога к солнцу - Говерла!

Перші 2 дні ми провели чудово, піднялись на Говерлу та були задоволені всім. Проте на 3й день ми з подругою не брали екскурсію на рафтинг та мали вільний час з 8 ранку до 14:30 дня. Ми вирішили скористатись можливістю та ще раз відвідати Буковель, так як в перший день мали змогу побути там тільки 1,5 години через пробки на нашому шляху. Отже, ми приіхали від села Делятина (там був наш готель) до Буковелю рейсовим автобусом за 1 годину, побули там ще 1,5 години, а о 12:30 виіхали з Буковелю також рейсовим автобусом. І одразу при виїзді з Буковелю попали в величезну пробку аж до самого Яремче. Одразу відзвонились нашому гіду Галині та повідомили, що попали в пробку і невідомо чи приїдемо на зазначену годину до готелю, щоб відправитись додому. Галина повідомила, що теж повертається з частиною групи з рафтингу та ймовірно теж попаде в пробку, адже їде тією самою дорогою. Коли ми усвідомили, що пробка взагалі не рухається, вийшли з рейсового автобусу і зателефонували Галині, щоб уточнити де їх автобус та підбігти і підсісти до них. Галина повідомила нам, що заїхали в теж село, де були і ми. І ми почали бігти до автобусу, пробігли десь хв 10 і дзвінок від Галини, ми їй повідомляємо свої координати (церква в селі Татарів), на що отримуємо відповідь, що вона знає де це і їх автобус ще туди не доїхав, сказала нам зупинитись, заспокоїтись та зачекати їх там. Ми з подругою ще раз уточнили наше місцезнаходження, а Галина ще раз впевнила нас, що знає де це і вони ще туди не доїхали. Через 40 хв очікування!!! нам зателефонувала Галина і сказала, що вона помилилась і вони вже давним давно проїхали це місце! Тобто ми залишились за 30 км від нашого готелю, без транспорту, в величезній пробці в ДОЩ! Дякуючи Богу, ми знайшли машину, яка завезла нас так швидко як могла до нашого готелю за 2 години, якби ми не встигли доїхати одночасно з Галиною, наш автобус би поїхав додому на Львів без нас, залишивши нас без транспорту, без житла в Карпатах!!!  

Висновок з цієї історії такий, ніхто не може повпливати на пробки, і поїздка в Буковель була нашою ініціативою і продумати всі можливі проблеми мали б МИ!  

Проте, якщо гід з 20річним стажем запевняє, що знає місцевість і заспокоює вас, щоб забере вас, а після 40 хв каже, що вона ПОМИЛИЛАСЬ і добирайтесь через пробку самі! Мені здається, це вищий рівень непрофесіоналізму. Надіюсь Аккорд-тур зверне увагу на дану прикру ситуацію, яка спортила нам всі емоції від відпочинку, забрала невідомо скільки тисяч нервових клітин!  
Реклама
Отзывы о других турах