Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Непрофесіоналізм та байдужіть гіда

"Відгук не про сервіс, а про людей, які працюють в Accordtour."

Отзыв туриста Аккорд тур Jane19 (Харьков) на тур
Поездка: 21 августа 2020
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Август 2020
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Дорога к солнцу - Говерла!

Ніколи не залишала негативних відгуків. Але! Цього разу не можу цього не зробити. Конкретна скарга адресована не Акорд-туру, а гіду Галині.

Гід з багаторічним стажем, який спромігся ввести в оману двох молодих дівчат. А тепер з самого початку:

Ми з подругою в третій день не взяли екскурсію на рафтинг, а вирішили провести цей час не в номері, а поїхати в Буковель. Автобус на виїзд з готелю Маливо у нас був на 14.30. З Буковеля ми виїхали о 12.30 (по часу все було ідеально). На жаль, ми потрапили у величезний затор. Звісно ж ми відразу зателефонували нашому гіду Галині, яка повідомила що вона з іншими туристами повертається до готелю Маливо з рафтингу і теж потрапила в цей затор. Ми з’ясували що знаходимося в одному селі в заторі - Татарові, Галина вказала нам координати. Оскільки затор намертво стояв ми з подругою прийняли рішення вибігти з нашого мікроавтобуса і підбігти до нашого гіда з рештою туристів, щоб підсісти до них і вже разом «дотягнутися» до готелю. Проте добігши до повідомлених Галиною координат ми не побачили їхнього мікроавтобуса. Телефонуємо їй, кажемо їй де ми (ТОЧНЕ наше місцезнаходження!), вона повідомляє що ТОЧНО знає де ми і каже стояти на місці і чекати на них і не переживати. Ми простояли 40!!! хв. Коли до нас «діішло» що щось не так ми ще раз їй передзвонили. І отримали відповідь: «Ой дівчатка, я переплутала. Ми вже не в Таторові, а в наступному за ним селі. Просіться до когось в машину, під’їжджайте якому відстань, а потім перебіжками сідайте в іншу машину».

Затор був від самого Буковеля до Яремче! Був дощ! Ми втратили 40 хв чекаючи на нашого гіда!

І ми бігли, сідали до незнайомих людей в машини (хоча допомагати хотіли одиниці). За весь час поки ми бігли і просили у всіх допомоги наш гід Галина не подзвонила ні разу, щоб дізнатися зо з нами! І якби ми Чудом! не дісталися готелю, наш гід Галина поїхали без нас. Кинула б двох молодих дівчат в незнайомому місті, без житла, на ніч.

Вимагаю керівництво звернути увагу на такий непрофесіоналізм (хоча я підозрюю, що таке можна зробити тільки умисно! Але це тільки мої здогадки) і прийняти належні міри.

Звичайно все винести тут просто неможливо. Якщо керівництву потрібні будуть подробиці, то я готова цьому посприяти!

P. S. Сам тур сподобався (дякую природі Карпат та місцевим людям, які допомгли дістатися готелю вчасно). До речі, сніданки в готелі не сподобались - на свіжі овочі і фрути влітку та каву не розраховуйте. У номерах чисто. А на Говерлу взібратися можна і без екскурсії за 430 грн, просто доїжджаєте до Заросляка і платите за вхід 30 грн (лайфхак).
Реклама
Отзывы о других турах