Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівне море Болгарії

"Відпочивали ми в Обзорі, в приватному секторі на віллі під назвою «Лімонка».Місто тихеньке, чисте, гарний парк і величезний піщаний пляж. Море в кінці серпня було спокійне, вода чистесенька, медуз не було. Відпочинок був чудовий! "

Відгук туриста Аккорд тур Глорія (Львів) на тур
Поїздка: 24 серпня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2020
Голосов 0 «

Відгук на тур Літній світ – Болгарія!!! (13 днів)

Наша мандрівка «Літній світ Болгарія» хоча відбувалась під час карантину, але була дуже вдалою. Виїхали ми із залізничного вокзалу в зручний час. Дорога була довга, але кордони минули швидко. Аби легше та веселіше їхати мали розважальну програму. Наш гід - Денис Горчаков - підібрав для цього чудові фільми та телепередачі. Крім того, вразила його обізнаність. Він добре розповідав про об’єкти та міста, через які проходив наш маршрут. Також давав багато інформації організаційного характеру. Все доброзичливо та доступно. Завдяки цьому група наша була добре зорганізована. Водії нам теж сподобались, вони допомагали з розміщенням багажу, везли швидко та якісно.

Відпочивали ми в Обзорі, в приватному секторі на віллі під назвою «Лімонка». Лімонка – це ім’я господині. Номер чудовий, чистий, є всі вигоди, холодильник, шафи, хороший Інтернет, балкон. Проживали від моря в 5 хв, поряд супермаркет, ринок, ресторани та кіоски з їжею. Місто тихеньке, чисте, гарний парк і величезний піщаний пляж. Море в кінці серпня було спокійне, вода чистесенька, медуз не було. Відпочинок був чудовий! Також крім моря, ми відвідали в Обзорі гарну рекреаційну зону – екостежку з сосновими деревами та джерельною водою.

Пізнали краще ми Болгарію замовивши екскурсію «Болгарська Рив’єра». Вона включала міста варті уваги: старовинні Несебр та Созополь, Помор’є й обласний центр – Бургас. Екскурсія була цікавою, гід хороший (пані Янка), отримали враження від побаченого та багато цікавої інформації від екскурсовода в дорозі.

Щиро вдячні «Аккорд-туру» за гарно організований відпочинок!!!
Реклама
Відгуки про інші тури