Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Весела несподівана подорож

"6 днів прекрасних днів"

Відгук туриста Аккорд тур Дарина (Львів) на тур
Поїздка: 18 серпня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2020
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Південне сонце України!

Думка про мандрівку прийшла дуже несподівано, коли гортаючи стрічку фейсбуку ми побачили відео нашого чудового гіда Іллі про цю подорож))) отже зібрали валізи та й гайда в потяг до Києва!

Перший день був неймовірно насиченим: ранок у Києві, зустріч групою, переїзд до Південного Бугу, де нас чекали кілька прекрасних годин плавання та релакса у Родоновому озері, а також сплав по Бугу байдарками та рафтом! І кожен раз сплав як у перший, бо була купа веселих моментів, навчання на помилках, урок сплаву від Південного Бугу вдався як найкраще - "Уставшие, но довольные возвращались пионеры домой" - це було про нашу команду)))

У наступні дні ми побували в Актовському каньйоні, Асканії Нова, Олешківських пісках, навідалися до о. Джерелгач актёром і наплавалися на рік вперед! В останній день нашої подорожі були в зелених хуторах Таврії, де ми дізналися багато цікавого про різні ремесла, мали змогу погладити коней та поні, покататися  ними, поїсти кавунового варення, подивитися як робляться глиняні горнятка, постріляти з лука, покидати сюрікени, які використовувалися ніндзя в дальньому бою в давні роки Азії! Та багато чого іншого.

Це було чудовим закінченням літа не тільки через цікаві місця, які ми навідали, але й через нашого веселого, обізнаного, цікавого гіда Іллю Симоненко! За що виражаємо свою величезну подяку️

 

Інші відгуки Дарина

Голосов 4
Календарь 14.08.2017 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури