Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудові три дні на Закарпатті

"Вогонь, вода та мідні труби"

Відгук туриста Аккорд тур OLENA (КИЇВ) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 02 жовтня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2020
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Теплий вікенд: Закарпаття і терми!

Є такий вираз “пройти вогонь, воду і мідні труби” - це переносне значення, що означає успішно подолати труднощі. Неймовірно вдячна керівнику групи, Колиняк Ярославу, з яким ми проходили і вогонь і воду і мідні труби, в прямому сенсі. І отримували від цього величезне задоволення. ВОГОНЬ був під час екскурсії до Челюдеївського замку, в повній темряві, з факелами та свічками. ВОДУ ми відчули на власній шкірі в термальних басейнах, почули біля водоспаду Шипіт, побачили в озері Синєвір. МІДНІ ТРУБИ, були не зовсім мідні, а дерев”яні, які ми на власні очі побачили, власними руками помацали та власними вухами почули звук карпатської трембіти. Також в нашій подорожі був присутній ВІТЕР, на верхівці гори, на яку мі піднялися підйомником. Було ЧИСТЕ ПОВІТРЯ гір з дивними краєвидами, ТВАРИНИ, які траплялися на шляху. А також було СМАЧНО в маленьких місцевих ресторанчиках, та на дегустації вина. Було ЗРУЧНО в готелі, в якому прокидаєшся, розплющуєш очі та бачиш золоті бані церкви, яка стоїть на пагорбі.

Ці всі наші захоплюючі “подолання труднощів” супроводжувались змістовною розповіддю про кожне поселення, побудування, місце які ми проїжджали, цікавинками та легендами про кожну гору та кожну річку, згадувалася історія з прадавніх часів і до сьогодення. Тур був насичений інформацією, відчуттями та враженнями. Нашого гіда Ярослава було настільки приємно слухати, бо це дуже ерудована та захоплена своєю справою людина. Вдячна екскурсоводам Михайлу з Мукачева, та Павлу з Ужгорода.

Ще була одна пригода, яка нам добре полоскотала нерви. При поверненні з Мукачева до Львова потрапили у величезний затор, втратили в заторі майже три години часу. Низький уклін водію, пану Оресту, за те що він, оминаючи затори, зміг таки нас довезти до вокзал, за тридцять хвилин до відправлення потягу.

Це вже друга моя поїздка з Аккорд-тур, однак, я планую ще й третю. ДЯКУЮ!
Реклама
Відгуки про інші тури