Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мандри Грецією

"Найцікавіша і загадковіша мандрівка є в Грецію, адже там завжди все є і що найпотаємніше- можна поспілкуватися з Богами кожному, хто до них прибуває."

Відгук туриста Аккорд тур Анатолий (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 12 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2020
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Бажана Греція: Метеори, Афіни, Салоніки

Найцікавіша і загадковіша мандрівка є в Грецію, адже там завжди все є і що найпотаємніше можна поспілкуватися з Богами кожному, хто до них прибуває. Одна проблема яким чином це зробити: зібратись і поїхати, взявши гарний настрій і надію. Весняний Белград зустрічає зеленими скверами, Дунайськими берегами, таємничим Храмом води, реставрованою османською капличкою на фортечному укріпленні, стильними супермаркетами і чудовою сербською кухнею та гарним настроєм.

Переїзд до Греції і перед відвіданням Святих Метеори нас запрошують в майстерню музей іконопису, частують вином, проводять екскурс, пропонують придбати бажану ікону. Велич Святих Метеор захоплює своєю самобутністю, недоступністью, віковою святістю в збережені і подальшому процвітанні православної віри. Сповнені глибиною культури століть і від пережитого побаченого, ми з задоволенням відсвяткували цю подію трапезою в містечку поруч з святими місцями. Дари богів були вишукані і прийшлись до смаку. Так що після недовгого переїзду до готелю в містечку Трікали ми насолоджувались в кафе улюбленим напоєм греків Frape.

Афіни вражають архітектурою амфітеатрів, первозванною красою Олімпійського стадіону, храму богів-Акрополя, дивовижною панорамою міста, оливковими гайками з сороками вдвічі більшими чим в наших краях та музичними мотивами на площі Монастиракі з майстерним виконанням фолькльорним ансамблем греків. Почесний караул збирає багато відвідувачів і привертає увагу самобутністю його виконання та вбранням.

Подорож на мис Суніон до храму Перуна з античними спорудами, що стоїть на самому краю кручі Сарнічної затоки. Загадані бажання тут обов'язково збудуться. Мальовнича природа пагорбів приваблює не тільки птахів, пасічників, а також африканську принцесу Нурі, що кожний рік відпочиває в наметі з прислугою в цій затоці. На зворотньому шляху чудовий відпочинок в кращих традиціях грецької кухні на березі затоки під білими парусами. Цілюще озеро Вуліагмені в вечірній час тільки додало романтики: відчуття безмежної краси Греції за що її і полюбили Боги.

Загадковість Салоніків відчувається і притягує своєю самобутньою цивілізацією, де в діючих православних храмах збережені епохальні ікони, тріумфальні арки. Торгові шляхи Римської і Візантійської цивілізації не тільки перетиналися тут, а й процвітають в наш час і дивують своєю вишуканістю і доступністю. Вибраний товар на базарі можна сплатити банківською карткою.

В Салоніках може кожний за своїм бажанням відпочити в кафе, чи гуляючи по набережній до Білої вежі милуватись сонячною затокою з Піратським вітрильником що курсує по ній з мандрівниками і всі сповнені задоволення від побаченого і пережитого найкращого в житті!

Номінації відгука "Мандри Грецією"

0

Інші відгуки Анатолий

Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури