Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Стамбул - місто яке не залишить байдужим

"Якщо бажаєте в спокійному темпі познайомитися зі Стамбулом, то це саме той тур!"

Відгук туриста Аккорд тур yulija (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 31 жовтня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2021
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Сяйво турецьких вогників...

Що в першу чергу цікавить туриста після того, як заброньовано тур? Правильно, хто буде керівником групи, оскільки від нього залежить багато…як буде організована програма туру, яка буде атмосфера в групі та інше… У нас була тендітна дівчина з привітною посмішкою Вікторія Гаврищук, яка вміло використала час нашої подорожі, підказала цікаві місця де можна погуляти туристам, які вже не вперше бувають у Стамбулі та зробити гарні фоточки. Дякую Вам Вікторія, Ви були на зв’язку цілодобово. Також, необхідно сказати про чудових водіїв Сергія та Олександра. Вони професіонали своєї справи, з ними було надійно та спокійно іІ автобус був дуже гарний та сучасний.

Стамбул, про нього можна говорити нескінченно довго, він нікого не залишить байдужим. Місто, яке розташоване на території одразу двох континентів, має величну історію та яскраве повсякдення. Якщо їдете вперше раджу брати усі екскурсії. Вас ознайомлять з усіма відомими історичними локаціями. Якщо ж Ви так як і я не вперше у Стамбулі то просто гуляйте вуличками цього історичного міста де Вам будуть відкриватися неймовірні види на Босфор та пам’ятки культури… Галатська башта, хмарочос «Сапфір», Дівоча вежа, Мечеть Ортакей та інші.

Чотири дні в Стамбулі це звісно мало але водночас і дуже багато, за цей час ти відпочиваєш та вивчаєш це місто майже 24 години на добу…

Інші відгуки yulija

Календарь 24.04.2019 - відгук на тур Амстердам - ковток свободи
Голосов 3
Реклама
Відгуки про інші тури