Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Новий Рік з не сподіваним сюрпризом

"Це було цікаво і не звично . Не обійшлося без новорічних сюрпризів . Кожень день був неповторний, насичений і дивував по своєму. Все було круто але шкода ,що швидко закінчилося .Взагалі поїхати в час пандемії за кордон це вже пригода ."

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Зеленодольськ) на тур
Поїздка: 30 грудня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2021
Голосов 6 «
Всі лідери

Відгук на тур Турецький формат

Всім привіт. Мене звати Олена і я хочу поділитися з вами своїми враженнями від туру Турецький формат 30.12.2020 - 03.01.2021.

В тур я їздила одна. Наша мандрівка почалася зі Львова. Посадка в автобус була швидка. Координатором нашої подорожі був Дмитро. Водіями були Михайло та Ігорь.

Хочу подякувати нашому координатору Дмитру, на протязі всієї нашої поїздки чітко і в потрібний час надавав інформацію з приводу санітарних зупинок, місць харчування, місцевої валюти, проходження кордонів і всих питань які виникали на протязіцих днів. Дякую.

Також, окремо хочу подякувати нашим водіям за професіоналізм і комфорт. Дякую Михайлу и Игорю  за турецьку подорож.

Дуже сподобався наш автобус, він був комфортний, зручний, чистий і теплий. Також порадувало наявність моніторів, для кожного пасажира з фільмами, мультфільмами і музикою. Список кінофільмів і мультфільмів був різного жанру і кожен зміг знайти для себе що подивитися. Особисто мені дуже сподобалася підбірка, саме те що я люблю.

І так, подорож почалася 30.12.2020 зі Львова. Дорога по Україні була швидка і цікава. Діма нас ознайомив з планом нашого тура. Розповідав різні цікаві факти. Було весело і цікаво. На шляху приєднувалися туристи з інших міст. В Чернівцях був перший перетин кордону з Румунією, далі з болгарією і потім з Туреччиною. Всі кордони прошли швидко і без проблем.

31.12 о 13:00 ми вже були в Стамбулі, а о 14:00 ми вже були в своїх номерах. Наш Готель називався Hermanos в районі Aksaray. Готель гарний, чистий, комфортний. Персонал привітній і російськомовний. Був безкоштовний wi fi. Номера дуже затишні і чисті. Зручні ліжка і в наявності був холодильник і фен. Прибирання було щодня. Сніданок мені дуже сподобався, було смачно і їжі достатньо. Із - за короновіруса подача була індивідуальна. Був гарячий суп, сир, ковбаса, оливки, хліб, кава з автомату, булочки + порційні намазки у вигляді джему, масла і нутели, соки трьох видів і сухі сніданки з молоком. Особисто для мене цього було більш ніж достатньо для сніданку. Завдяки професіоналізму Діми, нас швидко заселили в готель і через годину почалося наше знайомство зі Стамбулом. А наступне що мало бути це зустріч Нового 2021 року. Також наш готель має чудове місцезнаходження. Дуже легко дістатися пішки (20-30 хв) або трамвайчиком до усіх визначних місць.

Так сталося, шо по приїзду в Стамбул в країні ввели коменданську годину і святкування Нового року було під загрозою і наступний день також міг бути зіпсованим але на те він і новий рік, щоб бути наповнений неочікуваних сюрпризів. Так як ми опинилися в іншій країні в такій ситуації ми б не були українцями якщоб ми не намагалися знайти альтернативні варіанти святкування. Так як із-за заборони виходити з готелю і святкування в ресторані готелю не можливе було, то єдин ещо залишалося святкувати в номері готелю. І так ось він Новий рік, келих алкоголю і салюти за вікном. Ми зустрічали традиційнодва нових роки але цей раз Український і Турецький. І ось третя година ночі святкування закінчилося і всі пішли по свохм номерам. завтра рано прокидатис.

1.01.2021 Сніданок і початок цікавого і насиченого дня. Наш день почався зі знайомства з нашим гідом Irfan і Стамбулом. Я дуже люблю ходити на екскурсії, тому що так як місцевий гід вас ніхто не познайому з історією міста, сучасним ритмом і життям. Ми познайомилися зі Стамбулом, мечеть Сулеймана і усипальницю Роксолани, гранд базар, найбільшу мечеть яка вміщує 64 тис. під час молитви, мали можливість зробити фото на берегу залива Золотий ріг на фоні одного з трьох відомих мостів Стамбула. Протягом дня ми ходили, їздили в місцевому трамвай, їли в місцевому кафе. Ви не повірете але весь день з нами на екскурсії була місцева собака, вона нас провела до автобуса. Тварини на вулицях дуже мирні і добрі.

Я вам не можу передати який був неповторний, гарний і цікавий день.

2.01.2021 Сніданок. Чудова поїздка в місцевому трамваї до палацу Долмабахче. Цей палац вражає своєю величю, красою і історією. Вам варто це побачити. Наступним був не менш вражаючим палац Топкапи, музей - історія. Після цього вільний час.

Шкода, що декількаекскурсій були відмінені (в звязку з пандемією) але не зважаючин на це ми змогли насолодитися красою цього міста.

Дорога додому, обмін емоціями і враженнями. Так само швидко пройшли всі кордони і о 21:00 ми вже були у Львові.

Хочу від себе особисто подякувати гіду Irfan (другий день екскурсій). Так як він зміг зацікавити мене історією про Османську державу навіть моя вчителька історії не змогла. Було дуже цікаво, хотілося слухати і задавати питання. Він з нами як в перше проходив цей шлях. Також завдяки його пораді я скуштувала неймовірно смачну Кюнефе (з лапши, спеціального сиру і це все залите сиропом) обовязково щойно приготовлене Гаряче. Це космос яке воно смачне. Також я придбала надзвичайно смачну Турецьку каву. Він розповів де краще харчуватися в місцевих кафе, про всі моменти місцевого життя і туризма. Дякую

Я б хотіла щоб всі гіди були такими справжніми і живими людьми. Також гід в Долмабахче був теж хороший як розкажчик і з почуттям гумору. Що не можу сказати про інших, нажаль вони були схожі на роботів. Це моя особиста думка. Вибачте якщо я когось образила.

Хотіла згадати ще про один момент, з приводу комендантської години, відміни екскурсій. Дякую ще раз нашому координатору Дімі. Інформація весь час змінювалася і екскурсії відмінялися але завдяки йому всі володіли всією інформацією з приводу подій і змін. Допомагав з орієнтиром на місцевості. як краще дістатися до потрібного місця (в свій вільний час), де краще купувати сувеніри. Не зважаючи на те, що багато які магазини були зачинені всі повезли додому сувеніри, солодощі і каву.  Також Стамбул нас зустрів прекрасною погодою в + 16.

Особисто від себе пораджу на новий рік їхати за пару днів до самого святкування 28 - 29.12. Особисто мені трохи не вистачило часу познайомитися по ближче з іншими туристами. Так святкування буде веселіше. аде ми наздогнали час і по дорозі додому рознайомилися і закріпили знайомство по старинці (келихом).

Не зважаючи на пандемію, комендантську годину - тур і святкування все було круто. Організація, як завжди н авищому рівні.

З Аккорд Туром їздила не вперше і черговий раз впевнюсь, що кращої організації турів не має. Все було професійно. Дякую Вам за вашу роботу   і турботу.

До наступної зустрічі.

Інші відгуки Олена

Реклама
Відгуки про інші тури