Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балкани відкрились для мене по-особливому!

"У подорож їздила нашою звичною компанією, з подругою та нашими синами. Перед тим навіть не уявляла, яку прекрасну природу приховують Балкани!"

Відгук туриста Аккорд тур Svetylken (Рівне) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 06 березня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2021
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Балканський тандем... Скоп’є + Белград!

Хочу відзначити, що з усіх своїх подорожей з Аккордом, це була найкраща поїздка в плані турботи зі сторони керівника групи (гіда) і команди водіїв, які з розумінням ставились до всіх прохань, враховуючи, що я подорожувала з сином 8 років. Втоми після поіздки не відчувалось, бо емоції насправді зашкалювали!

З сином однозначно захопливо пригадуємо каньйон Матка, це якесь енергетично сильне місце, в очах стоять ті гори і бірюзова вода. З погодою пощастило! Вдалось насолодитись відпочинком!

Скопє атмосферне місто, ввечері особливо привабливе, персонал місцевих кафе дуже запам’ятався своєю увагою до туристів, радо радили смаколики їхньої традиційної кухні. Скуштували блюдо «товче-бравче» (здається так звучало:) )))) наїлись всі)

Охрид не вдалось відвідати. Що дуже засмутило...

Бєлград уявляла зовсім іншим. Приємно здивував, шкода, що там не передбачено ночівля! Я б з великим задоволенням провела там вечірній час!!! Прошу організаторів взяти до уваги)

Раджу відвідати Балкани всім, хто там не був!

Реклама
Відгуки про інші тури