Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова гаряча турецька ніченька

"Дуже сподобався тур, поїздка, 7 днів, наповнено, спокійно, злагоджено "

Відгук туриста Аккорд тур Maria (Дрогобич) на тур
Поїздка: 25 березня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2021
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Гаряча турецька ніченька!

Я подорожую з Аккорд-тур вже 3-й раз, і завжди задоволена, вдячна вам за організацію чудових подорожей!

Цей раз був 7-денний тур "Гаряча турецька ніченька", в Стамбул, і досить багато побачили Болгарії, якщо рахувати що спеціально ми там не зупинялись. В Стамбулі 4 ночі, якраз достатньо щоб нормально побачити Стамбул, хоча мені хотілось ще з на 2 дні залишитись. Стамбул чудовий, неймовірний, залишився в серці. Я знала історію Стамбулу, тому мені було дуже цікаво побачити це все своїми очима, торкнутись того, відчути, пороздумувати, вражають простори, дуже багато простору, який я обожнюю, що ландшафти, що храми і палаци - всюди простори.

Все в поїздці сподобалось, все було ідеально, і погода була ідеальна.

Найперше, велика вдячність чудовому гіду Марії Максимович!!, яка постійно була з нами і для нас, вона дуже зацікавлена, дихає своєю справою, все все знає, всюди була, чудовий професіонал, жива, чуттєва, уважна, добра, кожному старалась допомогти розкрити подорож, отримати найбільше від неї, інформувала всі ньюанси, все вела злагоджено, своєчасно, душевно і гарно. В перший день коли приїхали в Стамбул вона нас повела в 23.00 годині на площу Султанахмет, і ми зайшли в храм Софії, в такий особливий час, коли майже нікого там не було, ми побули в тишині цього великого храму. Це було неймовірно чудово. Прийшли в готель біля 2-ї години. А зранку перший день екскурсій.

Також подяка водіям, професіонали і дуже хороші люди, їздили ідеально, чітко, надійно. Автобус теж супер, комфортний, красивий, і особливо класно наявність usb виходів для зарядження гаджетів.

Турецький гід Аркан сподобався, було цікаво, дуже інформативно, весело, позитивно, легко. Гарні екскурсії, особливо Азійський мікс - побачили з найвищої точки Стамбул, цей великий простір, і почули весь Стамбул в звуках, звуки пронизували весь простір коли співали муедзини, це було неймовірно, і завершення екскурсії поверненням на паромі. Екскурсії у визначні історичні місця - це особливі враження! Складність, наповненість тих місць, смислів вражає, тонкість, уважність до деталей, надання всьому значення - велика культура, інтелект, духовність, цінності, організація життя. Хоч зовсім інша релігія, але все у них добре продумано і жили тими цінностями, законами...

Хочеться ще в Стамбул, побути в цій особливій атмосфері.

Готель також хороший.

Турецькі солодощі, кава і їжа чудові. Базари... треба брати гроші і їхати в Стамбул! Але важливіший звичайно пізнавальний, навчальний момент, отримання досвіду від іншої культури.

Тому вдячна Акорд туру, надіюсь що буду з вами ще не раз мандрувати, організовуйте такі ж чудові тури і ще більше розвивайте, вдосконалюйте!

Вдячна чудовій позитивній культурній групі в турі.

Інші відгуки Maria

Календарь 01.02.2020 - відгук на тур Свято в три дні!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури