Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя любов - Стамбул

"10.04.21 відбувся наш найкращий тур в найкраще місто - Стамбул."

Відгук туриста Аккорд тур Оля (Львів) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 10 квітня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2021
Голосов 12 «
Всі лідери

Відгук на тур Турецький формат

Розпочалась наша подорож зі Львова. Нас привітно зустріла гід Наталя Лозова, з якою ми напередодні домовились де і коли ми зустрічаємось. Одразу познайомились з одним із водієм Віктором, а вже у Чернівцях зустріли іншого водія - Валерія. Водії були мегаприємні та чудово виконували свою роботу. По дорозі зі Львова, пані Наталя розповідала нам цікаві історії про Львів та околиці. Нам, як львів'янам, деякі факти були несподіванкою. Забравши усіх наших туристів, яких до слова було 18, ми відправились до першого кордону, який перетнули дуже швидко, за ним було ще 2 кордони, які ми також перетнули напрочуд швидко. І вже об 11 дня ми були на місці. Нас одразу ж поселили, чому ми буди дуже раді, адже після нічного переїзду перше, що хочеться зробити - це прийняти душ... Відпочивши, ми відправились пізнавати вечірній Стамбул.

Стамбул... місто колориту та контрасту, місто моїх улюблених котиків, які повсюду.

Наступний день у нас був дуже насичений та цікавий. Ми відвідали найвідоміші мечеті міста - Ая-Софію та мою улюблену Блакитну. Опісля ми відправились в подорож на кораблику по Босфору з розкішною вечерею та шоу-програмою. Вражень залишилось не на один рік...

Останнього дня нас чекала захоплююча екскурсія на Азійську частину міста, яку обов'язково потрібно відвідати, щоб відчути Стамбул по-справжньому. Повернувшись паромом у Європу, ми відправились до палацу Долмабахче, який вражає своєю коштовністю та величчю.

Звісно, не обійшлось і без покупок. Запашна пахлава, кава та чай - це те, що обов'язково потрібно привезти із собою. Ну, і сувеніри звичайно:)

Ввечері у нас було запланована поїздка додому. Коли ми виїжджали з міста, розпочався дощ, хоча під час нашого перебування місто тішило нас теплом та сонячною погодою. Це ще одне підтвердження того, що ми повинні повернутись в це місто.

Повернувшись додому, у нас залишилось море вражень, багато чудових фото та хороших згадок про це неймовірне місто.

Окремо дякуємо нашому агенству "Лана Тревел" та компанії "Аккорд тур" за найкращі та насичені дні у Стамбулі. Ми обов'язково поїдемо з Вами ще не один раз!!

Інші відгуки Оля

Календарь 30.12.2021 - відгук на тур Вікенд в Будапешт! + Хевіз!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури