Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур що став справжнім святом

" "

Відгук туриста Аккорд тур Эля (Дніпро) на тур
Поїздка: 11 квітня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2021
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Таємне побачення… Туреччина + Болгарія!

Цьогоріч я прийняла для себе рішення відзначити свій День народження у подорожі. Оскільки наразі одним з доступних маршрутів для поїздок є Стамбул, а я давно хотіла побачити це місто, я обрала для себе тур "Таємне побачення".

Перш за все, хочу зазначити, що цей тур є досить комфортним, адже він без нічних переїздів. Тур сплановано дуже зручно для туриста, він не втомливий, не перевантажений, є можливість обирати факультативні екскурсії з урахуванням своїх інтересів, фізичних та матеріальних можливостей.  

Хоча головною метою поїздки було відвідування Стамбула, я з задоволенням познайомилась із дуже цікавими та колоритними стародавніми болгарськими містечками Несебр та Велико-Тирново. На жаль, у зв'язку із реаліями карантинних обмежень, не вдалося відвідати Бухарест, але все ще попереду!)

Стамбул - саме таке місто, в яке неможливо не закохатись з першого погляду. Тут гармонійно поєднуються давнина та сучасність, Європа та Азія, різні культури та традиції, галас та спокій. Тут є чим зайнятись та що побачити на будь-який смак - оглянути історичні пам'ятки, відвідати мечеть або музей, скуштувати місцеві смаколики, просто прогулятись містом або, врешті-решт, щось придбати.

Я із задоволенням в межах оглядової екскурсії побачила історичний центр Стамбула, відвідала мечеті Айя-Софія та Сулейманія, чудовий палац Долмабахче, а справжньою кульмінацію подорожі для мене стала морська прогулянка Босфором.

Отелі зручні та комфортні, з усім необхідним для відпочинку та смачними сніданками. Автобус комфортабельний, водії - справжні професіонали, місцеві гіди - дуже цікаві люди, закохані у свої міста.  Хочу подякувати Аккорд-Туру за фахову та якісну організацію туру, профеійну команду. Також дякую своїй групі за чудово проведений час.

Особливо хочу відзначити людину, без якої тур не став би справжнім задоволенням, - нашого гіда Катю Вовк. Саме Катя своїм чутливим ставленням до туристів, чудовими організаторськими здібностями, вмінням планувати час та прекрасними людськими  якостями та почуттям гумору зробила для мене цю поїздку справжнім святом! Катю, ви - НАЙКРАЩА!

З Аккорд-туром я подорожувала вперше, але, сподіваюся, ще не раз мандруватиму із цією агенцією.

 

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури