Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкраща подорож

"Подорож була незабутня. Величезна подяка всьому колективу Аккорд туру, які долучились до створення цієї поїздки. Найкращі спогади про керівника групи і водіїв. Одразу видно професіоналів."

Відгук туриста Аккорд тур bella mia (Львів) на тур
Поїздка: 18 квітня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2021
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Загадковий Стамбул

Подорож розпочалась в Одесі, де на Куликовому полі нас зустрів усміхнений керівник групи - Літвінов Артем, показав наші місця в автобусі, а водії - Володимир і Аркадій любязно допомогли поставити валізи в багажне відділення. Перевірили у всіх наявність тестів і необхідних документів, і вирушили в подорож.

Дорога була, не важка, контроль пройшли швидко, завдяки нашому керівнику встигли на паром. По прибутті в Несебр нас зустріла гід Яна, чарівна жінка і дуже цікавий екскурсовод. З великим захопленням розповіла нам про своє місто, і показала всі його визначні місця. Пізніше мали вільний час щоб прогулятись по Несебру і далі вирушили в готель. Готель знаходився в Сонячному березі, хороший, чистий, гарні сніданки.

На наступний день виїхали в Стамбул, і вже в обід мали можливість насолоджуватись прогулянкою по володіннях Султана Сулеймана. Ще в дорозі дізнались багато цікавого про Стамбул і Туреччину в цілому від нашого керівника групи, тому в місто приїхали вже підготовані. Три дні в Стамбулі пройшли на одному диханні, це місто яке закохує в себе з першого погляду і в яке хочеться повертатися знову і знову.

Виїжджали зі Стамбулу близько 20:00 і вирушили в Україну. На кордоні всі скачували програму Вдома для самоізоляції. Була можливість здати тест з групою і ми нею скористались. Вже на наступний день ще до початку терміну ізоляції система підтягнула негативні результати і нас зняло з контролю.

Ще раз хочу подякувати Артему за чіткий і злагоджений супровід, а Аркадію і Володимиру за те, що так гарно і безпечно прокатали нас під час подорожі і повернули додому.
Реклама
Відгуки про інші тури