Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя одна з найкращих поїздок

"Все почалося з того, що мала сумніви їхати в цей тур чи обрати інший..."

Відгук туриста Аккорд тур АЛВ (Кагарлик) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 30 квітня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2021
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Македонії: Скоп'є + Охридське озеро

Довго вагалася, що подарувати чоловікові на день народження.... тому вирішила поєднати хороше з приємним. Так, як мали попереду декілька днів вихідних, тому вирішили поїхати в тур,, Вікенд в Македонію: Скоп*е + Охридске озеро. Цей тур перевершив всі мої сподівання. Так, звісно нічні переїзди ви скажите, важко, але втома пройде через декілька днів, а спогади залишаться на довгі роки.

Купивши тур в Києві, в туристичному агенстві,, Козирний тур,, (я від неї просто в захваті) як завжди все на високому рівні. Спілкування, лояльні скидки, переживання за кожного свого туриста, і це не весь перелік, чим вони полонили моє серце. Ми вирушили до Львова. По дорозі нам зателефонував молодий чоловік, з приємним голосом, який повідомив де, коли збір.

Іось нарешті наш автобус... а потім все як в казці. Насичені і цікаві години подоржі. Красива країна, красива природа від якої не можливо відірвати свій погляд. Столиця Скоп'є нова й цікава, Охрид неймовірне старе місто з прекрасним озером. Каньон Матка - диво природи. Ми відвідали всі екскурсії в цьому турі, і всі вони чудові.

Хочеться повернутися знову і знову. Та продовжити своє знайомство з Балканами. Сподіваюся, що так і буде.

Велике спасибі нашому гіду Едуарду Русин. Він дуже старався, щоб кожен турист залишився задоволеним. Цікаві історичні факти робили нашу подорож цікавішою і час швидше проходив. А також велика подяка водіям, пану Роману та пану Івану, адже від них залежало наше життя і здоров*я. А вони справжні професіонали своєї справи. Тому все так пройшло добре.

Акорд!!! Ми і надалі мандруватимемо з вами! Вдячних вам туристів!!

Інші відгуки АЛВ

Реклама
Відгуки про інші тури