Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудове століття султанів з 30 квітня по 6 травня 2021

"В цілому поїздка сподобалась. Багато чудових і незабутніх вражень! Місто Стамбул вражає. Інші турецькі міста Бурса, Чанаккале, Едірне та болгарські Арбанаси та Велико Тирново також дуже колоритні і варті уваги."

Відгук туриста Аккорд тур tyshka (КИЇВ) на тур
ще
38
фото
Поїздка: 30 квітня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чудове століття Султанів...

Переваги: компактний тур, кожен день нове місто і враження, автобус комфортний, водії професіонали, готелі всі в середній категорії (цілком достатньо для автобусного туру), можна здати тест до і після поїздки.

Недоліки: - в програмках туру обіцяно багато, а побачили лише частину, - змінили порядок екскурсій, після чого в палац потрапили і ті хто платив за неї, і ті хто не платив, - наш гід Артем з України говорив російською, кіно в турі було російською, туристи з України в більшості говорили російською, коли ми вже станемо свідомими і в своїй країні будемо говорити своєю мовою, а не іноземною?, - турецький гід російською говорить іноді не зрозуміло, (а краще б знав і українську), - заїхали на шкіряну фабрику та магазин солодощів, ціни завищені, втратили на це декілька годин в Стамбулі (, - показали фільм лише про Болгарію та місто Стамбул, а як же ж про Румунію, Туреччину, інші міста?, - водії автобусу після приїзду викинули сміття на вулицю і поїхали собі далі.

Інші відгуки tyshka

Календарь 01.08.2019 - відгук на тур Фіорди Півночі!!!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури