Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорожуємо Україною! Пізнаємо Україну: фортеці, замки, міста!

"Рейс 466, керівник групи Олач Теодор. Враження перевершили очікування!"

Відгук туриста Аккорд тур Leonid (Кривий Ріг) на тур
ще
42
фото
Поїздка: 04 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2021
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Ще в лютому 2020 придбав тур у Західну Європу, але карантинні обмеження не дали задуманому здійснитися, тур двічі відкладався. Врешті-решт змушений був змінити тур. Мій вибір зупинився на «Тільки чудеса…», про що не жалкую.

На сайті «Аккорд-туру» детально викладена програма туру, є цікаве відео, тож утримаюсь від деталізації, поділюсь особистими враженнями.

1. Відвідані об’єкти:

- Чернівці зберегли автентичну архітектуру, оскільки бомби 2 світової війни оминули місто. Неперевершені своєю унікальністю будівлі Чернівецького університету (резиденція митрополитів).

- А ось Тернопіль, на жаль, не помилували лихоліття війни, він був майже вщент зруйнований. Але там є також на що подивитися, зокрема мальовниче озеро в центрі міста – місце відпочинку містян і гостей. Цікавою була і розповідь про «файне місто» гіда Олега. А ще приємно констатувати, що міська інфраструктура розвивається, широко ведеться житлове будівництво, навколо — маса логістичних центрів.

- Гіпнозують своєю величчю фортеця у Кам’янець-Подільському і Хотинська фортеця. Поблизу останньої є базарчик, де можна придбати різноманітні сувеніри на згадку від подорожі. До речі, у фортецях є краєзнавчі музеї з безліччю цікавих експонатів.

- По своєму цікаві Збаразький замок, замок у Кремінці з чудовим краєвидом та міські собори, монастир.

Центр Теребовлі зберіг свою первісну архітектуру, але від фортеці залишилися лише руїни.

- Туристи, що відвідали факультативну екскурсію в Бакоту, повернулися сповненими приємними враженнями.

- Факультативна екскурсія «царство каменів і лабіринтів» чомусь не пропонувалася.

- Підгорецький палац під завершення туру не викликав у туристів особливого зацікавлення, тому на екскурсію згодилися лише одиниці.

- Почаївська лавра вражає своїм розмахом, сіянням злата, розписом соборів – відчувається, що Гундяєв вбухав туди не один мільйон дерев’яних.

2. Оцінка гідів:

- Як на мене, кращими були Максим у Кам’янець-Подільському, що відрізнявся інформативністю, незвичною манерою, Віталій у Кремінці, який любить свою справу, Володимир у Чернівцях поєднував розповідь про місто доречними жартами, але дещо пригнічував враження своїм підкресленим космополітизмом. Гідом у Лаврі був монах, а його екскурсія більш нагадувала не розповідь екскурсовода, а церковну проповідь. У Збаражі, резиденції митрополитів (університету) екскурсії були млявими, академічними, екскурсоводи просто «відбули номер».

3. Ночували в готелях «Камелот» (Тернопіль), «7 днів» (Кам’янець-Подільський): чисто, хороші сніданки, ввічливий персонал. «Віка» (Кремінець) дещо поступається, але в цілому теж непогано.

До речі, звернув увагу, що рівень сервісу у наших готелях і екскурсійного обслуговування перевершує деякі міста Західної Європи, де доводилось бувати.

4. Харчування.

- рекомендую не піцу і суші, що на кожному кроці, а наші страви, особливо «деруни по - панськи», у закладі «Файне місто», що в центрі Тернополя, та меню у «Витребеньках від Диканьки» неподалеку від готелю «7 днів» у Кам’янці.

5. І насамкінець, особлива подяка керівнику туру Теодору Олачу, який супроводжував поїздку цікавими історичними екскурсами про Поділля, Буковину, Волинь, міста та містечка, що траплялися на шляху нашого маршруту, турбувався про туристів, дбав, щоб під час подорожі все було чітко і злагоджено. Водій Михайло надійно керував автобусом на заплутаних вузеньких чернівецьких вулицях з одностороннім рухом і в цілому по всьому маршруту.

До нових подорожей з «Аккорд-туром»!

Інші відгуки Leonid

Реклама
Відгуки про інші тури