Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож на іншу планету

"Кападокія як інший світ"

Відгук туриста Аккорд тур ANNA (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2021
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Світ магії... Каппадокія!

Купляючи тур в Кападокію, мабуть немає такої людини яка б не мріяла, політати на повітряній кулі чи зробити фото на фоні шарів. Декілька днів до відправлення в тур, мій менеджер попередив, що через те що в Туреччині лоагенст і менеджерів кдаун кулі літати не будуть. Ну але надія в душі залишалась. Також сказали що через те що виїзд в неділю, не буде можливоті, групою здавати ПЛР тест. Тут на щастя, декілька днів до туру, наш гід нам повідомив, що для бажаючих Аккорд таки організує групову здачу ПЛР тесту. Ми приїхали, та спокійно здали, та мали цілий день для того щоб погуляти Львовом.

Виїхавши в тур, нам в автобусі зразу повідомили що кулі не літають, що викликало обурення у всього автобуса, знали про це одиниці, на мою думку як туриста, Аккорд мав попередити, але впершу чергу ми  клієнти менеджерів де купляли тури, і якщо вони не попередили, значить не виконали якісно своєї роботи.

Ну скажем після цього, кожний хто не знав, вирішив проявити свій характер....

Готелі хороші, чисті, сніданки нормальні.

Екскурсовод Хідает, чудова людина яка вміло володіє інформацією, та веде екскурсію так, що завжди є бажання його слухати, відповідав на усі додаткові питання... а їх в нас було надзвичайно багато.

Кападокія навіть без куль, таке враження що потрапляєш на іншу планету, ці скали пезажі, міста з тофу.... це просто казка в чистому виді.

Наш гід Вікторія, професіонал, швидко находила вихід із форс-мажорів, а вони в нас були, так к поїздка припала, на заверешення їх посту і на їх свята. Завжди інформувала, що де краще найти, має  цікаву подачу інформації та хороше почуття гумору. Віка - ви молодець!!!!!!! Бажаю Вам, хороших турів та туристів, та менше таких скандальних туристів, якавтобус  були в нас в автобусі.

Водії молодці, автобус новий, чистий, завжди допомагали з валізами, були розетки для зарядження наших телефонів. Всюди приїжджали вчасно, дякую Вам.

У підсумку, хочу написати наступне, подорож була чудова, навіть в момент локдауна, можна було насолодитись моментами пустих вуличок, зробити безліч фотографій та просто познайомитись із країною.

Дякую аккорду та нашій команді водіїв та Вікторії, за чудово організовану подорож.
Реклама
Відгуки про інші тури