Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудеса Балкан вражають!

"Цей тур залишиться у вашому серці однозначно❤️❤️❤️"

Відгук туриста Аккорд тур Jul (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 13 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2021
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Чудеса Балкан: Чорногорія + Албанія + Македонія!

Ділюся свіжими враженнями від туру, тільки повернулися.

Після дворічної перерви, подорож, як ковток свіжого повітря! Дорога в Чорногорію була затяжна, з нічним переїздом, але ж які краєвиди перед нами відкрилися! Природа вражає красою! Вілла Маслина прийняла гостинно, номера чисті, є все необхідне (утюг також), сніданки смачні. Адріатичне море красиве, чисте. Деякі туристи купалися. В місцевих закладах ми замовляли тарілку з морепродуктів на двох за 28€-дуже смачно, рекомендуємо! Вид на море і смачна їжа - релакс після нічного переїзду). З екскурсій обов‘язково відвідуйте Боко - Которську: дуже красиві пейзажі, поїздка на рукотворний острів, прогулянки старовинним містом Котор-все це варто побачити! В Которі ми підіймалися над містом сходами, вид того вартий!

Албанія менш сподобалася, але й були позитивні моменти.

Готель був красивий, сніданок ситний, але будьте оборежні з міні-баром))) ми дивилися, що туди входить, а вранці нам сказали, що ми випили воду (потім вона знайшлася). Екскурсію ми вибрали Крую-Тірану, було цікаво. Із закладів в Дуресі дуже рекомендуємо Hemingway (на набережній): дуже смачні креветки запечені в горшочках в вершковому соусі, асорті з морепродуктів, паста з морепродуктів (це все ми замовляли на дві сім‘ї) +місцеве пиво: все недорого і дуже смачно!!! І тут можна розрахуватися картою (в інших закладах місцеві трохи накручують ціни по іншому курсу і чеків взагалі не дають, просто пишуть вартість в євро на листку)

Після Албанії на Півн. Македонію великих сподівань не покладали, але тут ми помилилися. Озеро охрид красиве, чорба (націон. страва) смачна. Каталися на нічному кораблику по Охриді. Скоп‘є красиве місто, але ще красивіший Каньйон Матка, сюди ОДНОЗНАЧНО треба їхати!!!

Окреме дякую нашому керівнику групи Володимиру Гайдуку! Все було злагоджено, весело і чітко! Водіям двум Володимирам подяка за безпеку на дорозі!

Всім, хто вирішує, чи їхати в цей тур-ЇХАТИ!!!

А Акорду говоримо допобачення!

Інші відгуки Jul

Реклама
Відгуки про інші тури