Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш травневий відпочинок

"Браво! Браво! Браво!"

Відгук туриста Аккорд тур Aleksandr_tk (Кропивницький) на тур
ще
129
фото
Поїздка: 13 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2021
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Чудеса Балкан: Чорногорія + Албанія + Македонія!

Браво! Браво! Браво!

Доброго дня! Даний тур, «Чудеса Балкан», нами не планувався, так як бронювався заздалегідь зовсім інший напрямок нашої подорожі. Ми з дружиною дуже довго чекали поїдки... але це зовсім інша історія, як і у всіх, хто потрапив у карантинні обмеження виїзду до Європи.

Від туру, з якого ми нещодавно повернулися, залишилися тільки позитивні емоції, які повністю перекривають один мінус — нічний переїзд до Чорногорії, і у зворотному напрямку до України. Але ми йшли свідомо на цей крок і його подолали. Дивлячись на нашого гіда і водіїв — три Володимири, або Володі в кубі, нам ставало легко, добротно і спокійно на душі. Подорож пройшла надзвичайно цікаво, швидко і насичено! Сім днів, що вміщав даний тур, пролетіло на одному диханні. У цьому велика заслуга нашого гіда Володимира, який з нами був від початку і до кінця подорожі. Він замінив і маму, і тата, і просто став порадником по всім питанням. А та інформація і розповіді, які він нам демонстрував в автобусі під час переїздів, тільки підкреслювали його високий професіоналізм.

Екскурсії, які ми відвідували в різних країнах і містах, завдяки екскурсоводам Вадиму, Наталії, Горану і Олександру, були цікаві і змістовні для загального пізнання. Вони професіонали своєї справи.

Пощастило з групою: 42 туриста виявилися пунктуальними, ввічливими, позитивними, люблячими свою неньку Україну! Окремо велике дякую нашим водіям — двом Володимирам! Їхня майстерність і професіоналізм — запорука успіху нашого туру. Всім дякую за гарну компанію і добрий настрій!

Браво! Браво! Браво!

Інші відгуки Aleksandr_tk

Реклама
Відгуки про інші тури