Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур Вихідні в Македонії та Сербії Каньйон Матка та Охридське озеро!

" Хочемо розповістити про приємні емоції, які залишилися від туру "Вихідні в Македонії та Сербії + Каньйон Матка та Охридське озеро" (дата поїздки 19.05.2021 - 23.05.2021) "

Відгук туриста Аккорд тур Lydmila (КИЇВ) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 19 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Македонії та Сербії + Каньйон Матка та Охридське озеро!

Доброго дня) Ще не так давно повернулися з туру "Вихідні в Македонії та Сербії + Каньйон Матка та Охридське озеро", але вже хочеться повернутися в ті місця і фантастичні краєвиди. Незважаючи на те що Львів нас проводжав у подорож дощем це ніяк не вплинуло на наші загальні враження від туру в країни Балкан. Першого дня ми знайомилися з Македонією і її столицею містом Скоп’є, що зустрічало нас величною архітектурою де переплітається культура різних країн: від фортеці на пагорбі до неймовірних фонтанів на площі. Далі в нас була неймовірна екскурсія в Каньйон Матка, який захоплює своїми краєвидами. У самому місті Скоп’є було знаходитися комфортно та зручно, оскільки наш готель «Амбасадор», в якому ми проживали розташований за 5 хвилин від центру. Місто вражає не тільки в день, а й у вечері. Наступного ранку в нас була екскурсія до міста Охрид, яке закохало нас в себе красою свого озера та його фантастично прозорою водою. Найбільше сподобалася екскурсія до монастиря Святого Наума з фантастичними павлинами, всім рекомендуємо обов’язково відвідати! Після чого прогулятися затишною набережною та відвідати Ресторан «Острово», в якому скуштувати фірмову страву – Форель, не пошкодуєте! Заповідник де розміщений монастир - чарівне місце зі своєю атмосферою, що передає свою енергетику - повного релаксу. Наступного дня ми відвідали Сербію та її столицю Белград. Найбільш сподобалося місто Нові-Сад атмосферне місто з своєю культурною та духовною історією. Після прогулянки містом ми відправилися на дегустацію вин, де нас приємно зустріла чарівна господиня. Завершенням нашої подорожі була вечірня прогулянка Петроварадинською фортецею на річці Дунай.

Дякуємо за цікаву та насичену програму туру, хочемо побажати побільше туристів та вдалих подорожей без кордонів! Окремо хочемо висловити вдячність керівнику нашої групи Наталії Папірник за її професіоналізм та вміння знайти особистий підхід до кожного туриста. Дякуємо нашим водіям пану Михайлу та Анатолію за їхню професійну роботу)))

Номінації відгука "Тур Вихідні в Македонії та Сербії Каньйон Матка та Охридське озеро!"

66
Реклама
Відгуки про інші тури