Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балканська красуня

"Тур чудовий: Гід, автобус- лайнер,водії, готель, море Адріатичне, гори,каньони,Боко-Каторська затока все на одному подиху. "

Відгук туриста Аккорд тур glo (Кам
Поїздка: 28 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Балканська красуня - Чорногорія! Відпочинок на Адріатичному узбережжі...

Давно мріяла про Чорногорію. І моя мрія здійснилась. Відправлялись з Мукачево. Група підібралась хороша. Гід Ірина Кашина - це гід від природи. Дуже приємна, красива і добре досвідчена в історії країн і міст по яких ми проїзджали і заїзджали. Дбайливе ставлення до кожного туриста і турбота про кожного. Гарно веде екскурсії і на кордонах дуже швиденько - оперативненько вирішує питання. Абсолютно комунікабельна. Приємно з таким гідом подорожувати. Бажаю кожному туристу такого гіда. Дякую тобі Іринко.

Особливої уваги також заслуговують наші водії Сергій і Василь на своїй комфортній машині. Дуже-дуже професійно вели автобус по горах. Просто високий пілотаж. Знаєте, коли мчишся по гірськім серпантинам в задоволення, як на каруселях, але відчуваєш себе в безпеці і з кайфом. Молодці просто. З ними можна їхати хоч куди і кайфувати. Дякую вам хлопці. Саме такими мають бути водії веселими, з відчуттям гумору і розумінням кожного туриста. Водії разом з гідом Іринкою вирішували всі наші прикордонні питання і мінізували нам незручності на кордоні. Завдячуючи їхній оперативності - дуже швидко проходили всі митниці.

А ще наш готель в Чорногорії в містечку Przno - Guest Hause Przno Bay - це апартаменти з двух кімнат і повною начинкою посуди, електроплита і навіть пральна машина (у нас була) біля моря і з видом на море. Красотіще.. Дуже шикарно і недорого. Господиння дуже ввічлива і приємна. Нам потрібно було залишитись до 15.00 год (хотіли прийти з моря і покупатись, спокійно зібратись і вирушати в дорогу). Без проблем і без доплати все вирішили. Ну а про Адріатичне море один позитив і захват. Скільки ходили - бачили - в ЗАХВАТІ. Екскурсії дуже цікаві, дуже-дуже. Але якщо ви хочете на море-воно ваше. Ми так робили - трохи екскурсії, а трохи моря. Плюс в тому, що весь час в одному готелі (Guest Hause Przno Bay) в Чорногорії (не треба нікуди переїжджати.) Визначайся чи тобі море, чи екскурсії. Одним словом все чудово-пречудово.

Раджу всім таку подорож БАЛКАНСЬКА КРАСУНЯ це - WOW. Дякую всім-всім.

Номінації відгука "Балканська красуня"

1
Реклама
Відгуки про інші тури