Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ми відкрили для себе Грецію!

"Відпочинок був чудовим. Греція нам сподобалася. Додому ми відправлялися з легким смутком, залишаючи частнику свого серця в цій чудовій країні, та з надією на нові зустрічі. "

Відгук туриста Аккорд тур Ludmila (Одеса) на тур
Поїздка: 29 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Нескінченне Грецьке літо... Відпочинок на Егейському морі

Ми відкрили для себе Грецію! Дякую команді професіоналів, а саме нашому супроводжуючому гіду Анатолію Лучко та нашим пілотам Василю і Борису! Завдяки їм у нас був чудовий відпочинок.

Дуже зручно для нас був виїзд з Одеси. В день відправлення ми організовано всі разом пройшли тестування та без перешкод через три кордони прибули в Грецію. Дорога заняла у нас майже добу. Поселення було одразу по приїзду. Всі дні відпочинку ми проживали в одному отелі в чудовому курортному містечку Паралія. Отель наш знаходився близько від пляжу. Також його місцерозташування зручне було для наших прогулянок по містечку. Готель хороший. В номері був невеликий холодильник, фенів не було, було чисто, сніданки були гарні. З балкону готельного номеру ми бачили Олімп та море.

Першого дня по приїзду група не виїджала на екскурсії і всі ми насолоджувалися морем та його дарами. Морепродукти протягом всіх днів відпочинку були для нас основною стравою та насолодою. Другого дня ми відвідали Метеори та мабуть були в рядах найперших відвідувачів після карантину. Туристів зараз там майже не має, груп ми не зустріли, компанію нам скалали окремі поодинокі відвідувачі. Це дозволило нам насолодитися повною мірою красою та величю цього місця. Наступними днями ми відвідали Салоніки та здійснили чудову подорож на острів Скіатос. Всі ці екскурсії були чудово організовані та рекомендую їх до відвідин. Група ще їздила на екскурсію на Олім та до Афін. Відгуки були у всіх гарні. Тому сміливо можна обирати кожну із запропонованих екскурсій.

Додому ми відправлялися з легким смутком, залишаючи частнику свого серця в цій чудовій країні, та з надією на нові зустрічі. Дорогою до Греції та додому ми з вікна автобусу насолоджувалися краєвидами Болгарії та Румунії. Анатолій нам розповідав про ці країни. По приїзду додому почали планувати свою нову зустріч з Грецією!

Номінації відгука "Ми відкрили для себе Грецію!"

2

Інші відгуки Ludmila

Реклама
Відгуки про інші тури