Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нарешті довгоочікувана подорож з Аккорд-тур після тривалої перерви

"Тур з Києва. Дуже зручно. Неймовірні враження."

Відгук туриста Аккорд тур DoFeVa (Полтава) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 03 червня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сяйво турецьких вогників...

Наш тур відбувся 3-09.062021 р. Подорожували компанією. Гарні враження від туру почалися ще до поїздки. Наша гід Ляшенко Валерія заздалегідь зателефонувала, детально все розповіла, відповіла на всі запитання, організувала чат у Viber і там чітко все розписала. В подальшому вона постійно дублювала всю інформацію в чаті, що дуже зручно.

Валерія - досвідчений, професійний гід. їй вдається виконувати свою роботу з повагою та майже родинною теплотою до кожного туриста. Безмежно вдячні їй за турботу, гарний настрій та корисну інформацію.

Приємне враження від Болгарії. Хоч і мало часу було, але загальне уявлення склалося завдяки екскурсоводу Яні.

Стамбул рекомендую для відвідування всім обов'язково. Це зовсім інша Туреччина, якщо порівнювати з відпочинком на морському узбережжі.

З нами більше часу провів екскурсовод Ібрагім. Доступна подача матеріалу, багато цікавих фактів з історії й з сучасного життя. Турбота до туристів на кожному кроці. Дуже приємний чоловік.

Водії, Ігор та Віктор, - ви найкращі!!! Ви здолали все на нашому шляху - довгі та звивисті дороги, тумани, тягнучки в місті, кордони, несподівані перешкоди. І завжди з гумором та посмішкою. Від мене особисто окрема вдячність за наше пробудження в Києві під неймовірну пісню: "Добрий ранок, Україно! Все, що є моє в житті. Прокидайся, Україно! Час вставати, час знайти! "

Я багато знайшла в цій подорожі. Люблю вас всіх, хто супроводжував мене в цьому турне!!!

Номінації відгука "Нарешті довгоочікувана подорож з Аккорд-тур після тривалої перерви"

1
Реклама
Відгуки про інші тури