Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Отдых в Черногории

"Вся подорож сподобалась, нічний переїзд трохи втомився, але море було того варто "

Відгук туриста Аккорд тур Мария (Харків) на тур
Поїздка: 29 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мій маленький рай - Чорногорія!



Відпочинок почався з поганого, наша компанія, а також ми прогавили дату закінчення дії паспорта мого племінника і нам в терміновому порядку довелося задіяти заміну туриста, це прям на ходу, в поїздці з Харкова до Львова, в Києві. Добре, що був такий симпатичний 11 річний турист!

На цьому наші проблеми підійшли до кінця, і все подальше подорож пройшло за планом, без затримок з боку Акорд туру, чому йому іблагодарни.

Всі вже описано, і Катор, і прекрасне кальяни. Нічний переїзд, не буду стверджувати, що це супер. Особливо митниця о третій ночі. Я і діти переносимо поїздки нормально, молодша навіть всю дорогу спала.

Море було чудове, його колір від бузкового до синього, погода не підвела, встигли обгоріти. Екскурсій багато не хотілося, обмежився Катором і Албанією. Залишилися задоволені.

З гідом нам пощастило, як втім і з групою, і співали, і головне все чітко і вчасно, і митниця, і поїздки на 100% професіонал і на своєму місці.

Чи буду я рекомендувати цей тур, скоріше ні, нічні переїзди це не легко. сравнівая з поїздкою по Європі, там навпаки, кожен день новий готель, що теж вимотує. Тут за чим їхати. Впечетленій набралися, готель шикарний, все було відмінно, це пам'ять на все життя. А з урахуванням наших карантинів, це як ковток Європи і море пригод.

Номінації відгука "Отдых в Черногории "

2
Реклама
Відгуки про інші тури