Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Де краса заворожує

"Коли в мене видалась можливість побувати в цьому турі - не вагався ані секунди."

Відгук туриста Аккорд тур ANGEL (Івано-Франківськ) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 29 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Солодка фантазія Балкан... Чорногорія + Албанія + Македонія!

Подорожі – це одна з найбільш яскравих барв нашого життя. І коли випадає можливість – варто залишити позаду всі повсякденні справи, і з головою пірнути у цей приголомшливий і контрастний світ чудових краєвидів, захоплюючих чужоземних культур, незрівнянних історичних пам’яток та просто величного моря, що кличе та вабить до себе, здається, кожну хвилину нашого життя.

І коли в мене видалась можливість поїхати в тур «Солодка фантазія Балкан», та відвідати одразу три балканські країни – Чорногорію, Албанію та Північну Македонію – я не вагався ані секунди. Можливість відвідати Чорногорію – країну, захоплюючі красоти якої залишаться з вами на все життя, насолодитись теплою Адріатикою, доторкнутись до країни, яка тільки відкривається своєму туристу – Албанію, та краще взнати ще одну балканську країну – Північну Македонію вабила мене, і я з нетерпінням чекав початку туру.

І ось тур почався. Зустріч у Львові на вокзалі,   поїздка на автобусі, перетин кордону і тяжкуватий нічний переїзд, який просто потрібно перетерпіти. Але потім ви отримаєте все. Приголомшливі по своїй красі Чорногорські гори, лазурне та надзвичайно чисте Адріатичне море, хороші готелі, з недоліків яких можна відмітити дещо скромні сніданки. Ви отримаєте можливість побувати у Раю - Боко-Которській затоці, краєвиди якої складуть важливий елемент яскравої мозаїки цього туру, зможете насолодитись краєвидами каньонів рік Тара і Морача, спробувати захоплюючий рафтинг по ріці Тара.

4 дня в Чорногорії пролетять як мить, а вас вже чекає самобутня Албанія, яку тільки починає пізнавати український турист. Екскурсія по озеру Комані – це надзвичайна по своїй красі подорож, де ви побачите бірюзову воду та гори, від яких захоплює подих. Вас нагодують смачним обідом, а вже на наступний день ви зможете прогулятись по столиці Албанії – Тірані, і глибше пізнати історію цієї самобутньої країни.

І на десерт вас чекає Північна Македонія, її столиця Скопьє, а також краса каньону Матка – одне з прекрасних видовищ цього туру.

Велика подяка нашому гіду – Денису Горчакову, за його професіоналізм, бажання йти назустріч туристу, енциклопедичні знання, інтелігентність та такт. Людина займається своєю «сродною працею», і нашій групі дійсно повезло мати такого гіда. Денисе, дякуємо Вам!

Окремо також відмічу наших водіїв, в руках яких була безпека всіх пасажирів, і які не дали сумнівів у своєму професіоналізмі та водійських навиках. Так тримати, хлопці!

Наш Світ занадто гарний, щоб сидіти вдома. Подорожуймо разом!

Номінації відгука "Де краса заворожує"

0
Реклама
Відгуки про інші тури