Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже класний відпочинок з чудовими емоціями

"Нам вдалося політати на кулях і вивчити багато цікавих місць Каппадокіі та Стамбулу Вкінці відгуку лайфхаки для майбутніх туристів цього туру)"

Відгук туриста Аккорд тур Вівдюк Марія  (Запоріжжя) на тур
ще
90
фото
Поїздка: 28 травня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Країна неземних пейзажів - Каппадокія…



З радістю пишу відгук про наш чудовий тур)

Все пройшло просто чудово! Ця подорож точно запам’ятається нам на довго. За це окреме дякуємо нашій керівниці групи Юлічкі Жирновій. Людина яка точно знає та обожнює свою справу. Дуже легка в спілкуванні, та завжди на позитиві, домоможе вирішити любе питання та знайти компроміс, якщо це потрібно. Дуже добре орієнтується в місцевості, знає мови.

Сам тур дуже комфортний, але як на мене не вистачило одного нічного переїзду, щоб залишитися в Стамбулі хочаб на 2 повних дня.

Програма туру підібрана досить добре. Єдиний нюанс який мене засмутив, екскурсія в палац Топкапи, яка пройшла дуже швидко і просто ні про що, хотілось би цікавішого екскурсовода, томущо я дуже чекала цієї екскурсії, (заплатили за вхідний квиток 23 євро та окремо за екскурсію) а по суті ми просто пробігли по палацу і нас просто завели в різні кімнати швидко а потім гід (турецький) дав катастрофічно мало вільного часу, я дуже хотіла потрапити в гарем (за окрему плату) та мені просто не вистачило часу

Хотілось би щоб на цю екскурсію виділяли більше часу, так як сам вхідний квиток коштує не дешево і хотілось би трошки більше ознайомитися з історією палацу, тому на цю екскурсію рекомендую йти самим.

Після Стамбула була чарівна Каппадокія, нам дуже повезло і кулі полетіли в перший день програми та перший день літа) і в цей самий день мені зробили пропозицію на повітряній кулі) від чоловіка окремий привіт і подяка Юлі Жирновій за допомогу в організації та конспірації)) ну і звісно всій групі за фотозвіти та відео))

Політ був шикарний, монгольєр майстер своєї справи!

Потім ми компанією вивчали Каппадокію) самі відвідали Гореме, долину Кохання, долини Пасабаглар та Зелве (особливо раджу дві останні долини внести до програми екскурсій), а молоді раджу з’їздити туди самим на таксі, воно обійдеться не дорого, особливо якщо їхати компанією до 4 людей)

Готелі були всі хороші, трошки був конфліктний момент по поверненню в Болгарії, але Юля все владнала.

В Каппадокіі сніданок був дуже хороший і на любий смак. В Стамбулі скромніший, але мені будо всього достатньо (яйця варені, омлет, овочі були)

Автобус теж комфортний і водії вчасно приїздили до готелів.

Підбірка фільмів шикарна, Юля дуже постаралась угодили кожному) раніше не думала що цей фактор важливий, але ми їздили з іншим гідом до Італії і там ні одного фільма не вмикали

А тут з фільмами і переїзди якось не помічалися

Группа у нас була дуже хороша, всі гарно налаштовані на хороший відпочинок і пунктуальні люди)

Ще трошки лайфхаків для майбутніх туристів, в Стамбулі по мечетям можете походити самі без гіда, там всюди вільний вхід, тільки візьміть на замітку що гробниця Гюрем Султан працює до 17:00

Також в Стамбулі раджу не брати вечерю в готелі (в нас вона коштувала 10 євро з людини) але в місті дуже багато кафе з місцевою їжею, і по цінам парі можна дуже добре поїсти на 80-90 лір що в євро 8-9

І так значно цікавіше, можна хоч трошки поринути в атмосферу та культуру Стамбулу. І кафе завжди в пішій доступності від готелю, 1-3 хвилини ходьби.

Ну а біля площі султан Ахмет обід в ресторані вам обійдеться в 300-400 лір

Підніміться на Галатську вежу та насолодіться неймовірною панорамою Стамбула

В Каппадокіі не беріть таксі з готелю, а скористайтеся службою таксі на стоянках і домовляйтеся відразу про ціну та складіть собі маршрут мандрівки) ми домовлялися що таксист нас привозив на локацію і чекав наприклад годину чи дві, все залежало скільки часу нам потрібно для вивчення тієї чи іншої місцевості (а в таксиста був вільний час)

В Каппадокію обов’язково беріть хоч одну теплу річ, там дуже мінлива погода)

Міняйте гроші на ліри, так набагато краще виходить по розтратам)

Ну і остання порада - беріть з собою гарний настрій і тоді кожна подорож буде супер!

P. S. Перед подорожжю була начиталася негативних відгуків про цей тур і дуже переживала як все пройде у нас

Та завдяки керівнику групи Юлі, пройшло просто класно! Бажаю щоб в акорді працювали тільки такі супроводжуючі!)

Номінації відгука "Дуже класний відпочинок з чудовими емоціями"

3
Реклама
Відгуки про інші тури