Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Одна з найнезабутніших моїх поїздок

" «Про історію, культуру і мистецтво через призму епохи»,і не як інакше можна відгукнутися про даний тур .А що до орагізації, то все було на найвищому рівні."

Відгук туриста Аккорд тур Марія (Львів) на тур
Поїздка: 05 червня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Турецький формат



Коли мова заходить про Туречинну, уява малює шумний гамір вулиць, запах спецій та кави , різноманіття східних солодощів і прилавки наповнені текстильними виробами, відомими на весь світ. Відвідавши цей тур, ви все побачите на власні очі. Адже Стамбул-це місто зі своє душею, історією і просто неймовіно архітектурою. Чого тільки вартує палац Топкапе, міст, який відкриває захоплючий вид на Босфор та площа Султана Ахмеда. Ви закохаєтеся з першого погляду у місто і його велич. А потім вас, як магнітом буде тягнути назад. Так трапилося і зі мною, будучи в Стамбулі неодноразово, я знову відправилася в подорож в осередок східної культури. І ні разу не пошкодувала, що поїхала саме з AccordTour.

Була приємно вражена організацією туру турецький формат. Надзвичайно чистий автобус, ввічливі і тактовні водії і звичайно гід - професіонал Ігор Данієлян, знавець свої роботи, з величезним почуттям гумору, хорошою організацією і вмінням вирішувати всі проблеми.

Під час туру панувала хороша атмосфера, відбулись цікаві екскурсії з гарними враженнями і бажанням подорожувати знову.

Якщо ви дотепер ще сумніваєтеся чи варто їхати, то однозчно, що так! ️

Номінації відгука "Одна з найнезабутніших моїх поїздок"

1
Реклама
Відгуки про інші тури