Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чорногорія - країна мрії!

"Ми з чоловіком вже третій раз користаємося послугами «Аккорд-Туру» і щоразу отримуємо неймовірні враження від подорожей, але цього разу сталося щось неймовірне! "

Відгук туриста Аккорд тур Lelena (Вінниця) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 19 червня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомтесь, Чорногорія! або Там, де починається Море...

Ми з чоловіком вже третій раз користаємося послугами «Аккорд-Туру» і щоразу отримуємо неймовірні враження від подорожей, але цього разу сталося щось неймовірне! Наш теперішній тур: «Знайомтесь, Чорногорія, або там, де починається море», 19.06.2021 – 24.06.2021, № рейсу 361. Поєднання незабутніх вражень від архітектури старої Будви, яка схожа на Венецію, приголомшливо величних і прекрасних гір, ласкавого, теплого, прозорого моря, затишних вуличок Цетінє, прекрасних краєвидів Ловчена, самобутності Нєгуши, захоплюючих подих каньонів Тари і Морачі зробило цей тур просто божественним! Монастир в Цетинє з всесвітньо відомими християнськими реліквіями викликав божественний трепет в наших душах! Спуск по карколомному серпантину з 25 найкрутіших поворотів, побудованому ще за часів Австро-Угорської імперії додав незабутніх вражень на все життя! А екстрім і адреналін від Zip Line над каньоном Тари дав можливість відчути себе людиною, якій Бог надав крила! І неймовірно прекрасні краєвиди Чорного озера!

Але все це не відчувалося б так яскраво, якби з нами не було нашого керівника туру пані Марії, дбайливої, уважної, милої, щирої і гарної; водіїв суперекстракласу Івана і Анатолія, з якими ми почувалися в повній безпеці в усіх наших подорожах, суперпрофесійної, гарної, з прекрасним почуттям гумору гіда пані Милиці та турботливої та щирої пані Ірини.

Також хочеться відмітити гарний готель «Амфора» 4 зірки. Нам дуже сподобалося все: класний і чемний персонал, прекрасний і зручний номер з видом на море і також чудовий ресторан «Pontа».

Щиро дякуємо за незабутні враження!!!

Номінації відгука "Чорногорія - країна мрії!"

0

Інші відгуки Lelena

Реклама
Відгуки про інші тури