Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Емоції від туру переповнюють

"Цього року вирішила, що треба їхати і не чекати коли всі країни відкриють кордони (і чи відкриють). Довго обирати час і тур не було часу і можливостей. Адже відкритих для нас українців кордонів не було вже так і багато. Чорногорія? Македонія? "

Відгук туриста Аккорд тур Світлана Рівне (Рівне) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 20 червня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чудеса Балкан: Чорногорія + Албанія + Македонія!

Пандемія збила всі плани. Минулого року завчасно купили тур на кінець березня і …. він завіс.

Цього року вирішила, що треба їхати і не чекати коли всі країни відкриють кордони (і чи відкриють). Довго обирати час і тур не було часу і можливостей. Адже відкритих для нас українців кордонів не було вже так і багато. Чорногорія? Македонія? Знайшовся цей тур, який об’єднав і те і друге.

Переживала, що для мене було важливіше більше побачити ніж повалятися на пляжі. Тому порадившись зі своїм тур-агентом прийняла рішення – їду «Чудеса Балкан». А там ще й Албанія на додачу до Македонії та Чорногорії.

Єдине занепокоєння було, що не знайшла колежанки в тур, проте… як виявилося це зовсім і не проблема. Наша група склалася саме з таких, як і я тих хто хоче подорожувати.

Я досі не можу зрозуміти, як це витримала. Після добового переїзду кордонів відразу одна, друга екскурсія, а ввечері після поселення в готель ще й поїздка в Будву. Але день і на цьому не закінчився. Відразу по приїзду в готель ще й «похід» на море.

Неможливо описати скільки емоцій я отримала за ці короткі-довгі 5 днів. Їх не можливо описати, а фотографій не передають всього того, що побачили. Про жодну екскурсію на якій побуваю не жалкую, що поїхала.

Що найбільше вразило? Котор та затока, Каньон Матки з печерами, Берат з його тисячами вікон та фортецею. Охрід та озеро зачарували (промелькнула думка – а в готелі є батареї, значить тут приймають туристів і взимку). Розвалини фортеці Розафа, а ще більше краєвиди, які відкриваються з неї. Ну і звичайно море.

Дякую нашому екскурсоводу Ірині Кашиній (так чудово розповідала про екскурсії, що хотілося попасти на всі.

Велика подяка нашим водіям Роману та Юрію (як їх не згадати коли проїхали з ними 25 серпантинів). Ах так, ця поїздка «Делікатесами Чорногорії» закінчилася найкращими емоціями. Зі оглядового майданчика на горі Ловчен відкрилися такі круті краєвиди на Боко-Которську затоку, а потім ці 25 серпантинів. Супер!

Не очікувала і рада що потрапила саме на цей тур.

Номінації відгука "Емоції від туру переповнюють"

1
Реклама
Відгуки про інші тури