Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур Стамбул Кападокія

"Кападокія і політ на шарі це була давня мрія! "

Відгук туриста Аккорд тур Nanka (Хмельницький) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 11 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Каппадокії…

Спочатку ми обрали інший тур який відмінився, але на заміну ми обрали цей. Звичайно були трохи розтроєні, але в ітозі залишися задоволені! Тур дуже цікавий і насичений, але через це все дуже швидко, шалений темп, тому хотіла я б ідентичний тур але на 8-9 днів, щоб було більше часу, так ми хотіли і від початку! Щодо самого туру то все організовано було супер, злагоджено і без проблем. Готель в кападокіі дуже сподобався! Санітарні зупинки найс, завжди можна було перекусити! Автобус супер, чистий і можна заряджати телефон, не хватає тільки WiFi! Водії бомба!!!

Екскурсії цікаві, ми відвідали учхисар і каймакли в кападокіі, топкапи і модний істамбул в Стамбулі, рекомендасьйон. А особливо політ на шарі це казка і здійснена мрія! Просто нереально, не шкода грошей і встати зранку заради цього, обов’язково спробуйте!

Окремо хотіла б сказати за нашого чудового керівника групи-Струс Оля. Олічка ти просто сонечко, мега позитивна людинка Все організовувала без проблем, на всі питання відповідала, все нарішувала, завжди готова допомогти. Просто ван лав️ Акорд тур бережіть Олю!)

Номінації відгука "Тур Стамбул Кападокія "

0
Реклама
Відгуки про інші тури